Tarief materiële schadezaak

werkplek Flyct

De kernactiviteit van Flyct is het claimen van schade. Voor uw verzekerden geldt dat dit meestal letselschades betreft, maar in enkele gevallen ook materiële schades. De behandeling van materiële schades namen wij in de meeste gevallen aan als service, naast de letselschadebehandeling.

Voor een aantal grote marktpartijen behandelen wij alleen, of vooral materiële schades. Met deze partijen maken wij de afspraak dat hun verzekerden EUR 75,00 (excl. BTW) betalen voor de behandeling van de materiële schadezaak. We willen voorkomen dat we verschillende afspraken maken met onze relaties. Daarnaast krijgen wij steeds meer materiële schadezaken aangeboden, waardoor de kosten van deze service oplopen. Daarom hebben wij besloten dat dit tarief vanaf nu ook voor u geldt, maar in de praktijk komt het voor dat verzekerde helemaal niets hoeft te betalen:

  • Verhalen wij de schade en onze kosten op de aansprakelijke partij?
    Dan kost het uw verzekerde niets.
  • Is de schade niet verhaalbaar?
    Dan brengen wij ook niets in rekening.
  • Verhalen wij de schade, maar lukt het niet om onze kosten te verhalen?
    Dan houden wij de EUR 75,00 (excl. BTW) in op het verhaalde schadebedrag.

Schades kunt u of uw verzekerde eenvoudig melden via onze website. Op de startpagina komt u via de knop ‘Materiële schade melden’ bij het aanmeldformulier. Na het versturen van dit formulier ontvangt uw verzekerde binnen 24 uur een bevestiging. Als u dit wilt, houden wij u ook op de hoogte van de voortgang.

Heeft u vragen of wilt u dat wij nog even contact met u opnemen? Laat het ons weten, wij zitten voor u klaar.