Letselschade bij schouderletsel

Bij schouderletsel na een bedrijfsongeval of een onterechte medische ingreep, zal uw dagelijks leven mogelijk ingrijpend veranderen. U bent niet meer in staat om uw werk volledig uit te voeren of heeft veel medische kosten door het opgelopen letsel. Wanneer een ander aansprakelijk is voor de geleden letselschade, dan heeft u recht op een schadevergoeding.

Weten hoeveel schadevergoeding u kunt krijgen na uw ongeluk?

Doe de test
Letselschade bij schouderletsel

Wanneer heb ik recht op een schadevergoeding bij letselschade door schouderletsel?

Als het schouderletsel door toedoen van een ander is veroorzaakt, heeft u recht op een schadevergoeding. Het is wel essentieel dat de ander aansprakelijk kan worden gesteld. Het is makkelijker om een schadevergoeding te claimen als de tegenpartij zelf bekent aansprakelijk te zijn, maar ook als de tegenpartij ontkent is het mogelijk om letselschade te claimen. In dat geval is het wel essentieel dat er voldoende bewijsmateriaal is om de aansprakelijkheid vast te stellen.

Naast het bewijzen van aansprakelijkheid is het van belang dat het causale verband tussen de letselschade en het schouderletsel wordt aangetoond. Daarom heeft u bewijsmateriaal nodig waarmee u kunt aantonen dat de geleden letselschade een gevolg is van het schouderletsel. Een ervaren letselschade jurist van Flyct helpt u hierbij. Wij gaan de strijd aan met de tegenpartij om te zorgen dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Welke letselschade kan ik claimen bij schouderletsel?

Alle schade die door het schouderletsel is opgelopen, is te claimen bij de tegenpartij. Zowel directe als indirecte schade en immateriële schade valt hieronder. Voor welke schadeposten u een vergoeding krijgt, hangt af van uw persoonlijke situatie. Voorbeelden van schadeposten die u op kunt laten nemen in de letselschadevergoeding zijn:

  • Smartengeld
  • Gemiste inkomsten
  • Hulp in de huishouding
  • Verlies van zelfredzaamheid

Een ervaren letselschadespecialist van Flyct weet precies voor welke schadeposten u een vergoeding kunt claimen. De schadeposten die we hierboven beschreven, zijn slechts een indicatie van de mogelijkheden. Neem daarom een jurist van Flyct in de arm die u helpt om een eerlijke schadevergoeding te claimen: bel 088 100 4300 of mail naar nieuweschade@flyct.nl.

Hoe veel letselschade kan ik claimen bij schouderletsel?

De hoogte van de schadevergoeding bij schouderletsel wordt bepaald aan de hand van de geleden schade en is afhankelijk van uw situatie. Een schadepost kan een standaardvergoeding hebben, maar wordt soms ook per situatie bepaald. Bij smartengeld speelt de ernst van het letsel bijvoorbeeld een bepalende rol en bij gemiste inkomsten is uw jaarinkomen bepalend voor de hoogte van de schadevergoeding.

Is het nodig om letselschade te claimen via een advocaat?

Een jurist weet precies voor welke schadeposten u een schadevergoeding kunt aanvragen en daarom adviseren we altijd om een jurist in te schakelen. De tegenpartij zal alles in het werk stellen om de schadevergoeding zo laag mogelijk te houden. Daarom is het van belang om voldoende bewijzen te verzamelen die uw argumenten versterken. Een gedegen argumentatie van de schadeposten is noodzakelijk om een eerlijke schadevergoeding te krijgen voor het opgelopen schouderletsel.

Het is in 90% van de gevallen niet nodig om een letselschade advocaat in te schakelen, omdat er geen rechter aan te pas hoeft te komen. Deze letselschadezaken worden met de verzekeraar van de tegenpartij afgestemd, waardoor een advocaat niet nodig is. Daarnaast is een letselschade advocaat aanzienlijk prijziger dan een letselschade jurist.

Schadevergoeding claimen bij schouderletsel?

U heeft recht op een schadevergoeding als een ander het schouderletsel bij u heeft veroorzaakt. Onze letselschadespecialisten staan u bij met lef en helpen u om de schadevergoeding te krijgen waar u recht op heeft.

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder: 088 – 100 4300 of nieuweschade@flyct.nl
Of vul het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Benader mij*