Schakel onze expert in

Maak kennis met Janet. Zij is bij Flyct expert in loonregres zaken. Zij heeft al jaren ervaring en helpt u graag bij het verhalen van uw loonschade. Wij hebben voor u alle benodigde kennis en ervaring in huis om de juiste partij aansprakelijk te stellen bij loonregres.

Wilt u de hulp inschakelen van onze specialist? Vul dan het onderstaande formulier in.

janet loonregres

Voorbeelden loonregreszaken

Facilitair medewerker: schadevergoeding van €11.00,-

Een Facilitair medewerker raakt in privétijd betrokken bij een kettingbotsing met meerdere auto’s. Hij loopt nekklachten op en is arbeidsongeschikt voor zijn werk omdat hij veel moet sleutelen en boven het hoofd moet werken.

Pas na drie maanden kan hij opbouwen en na vier maanden re-integratie kan hij weer volledig zijn werkzaamheden uitvoeren.

Zijn werkgever heeft al die tijd het loon moeten doorbetalen en na een succesvolle verhaalsactie heeft Flyct ruim € 11.000,- terug kunnen vorderen van de aansprakelijke partij.

Administratief medewerker: schadevergoeding van €33.000,-

Een administratief medewerkster loopt tijdens een paardrijles zeer ernstig letsel op doordat het paard op hol slaat, schrikt en bovenop de werkneemster terecht komt.

Zij raakt volledig arbeidsongeschikt voor enkele maanden en begint dan met re-integreren. Dit hele traject duurt in elk geval al meer dan twee jaar. Haar werkgever betaalt al die tijd haar loon door maar maakt ook vele kosten ten behoeve van haar re-integratie zoals taxikosten, aanleg invalidentoilet en invalidenparkeerplaats. Daarnaast zijn er kosten voor het inschakelen van een arbeidsdeskundige en Arbo-arts.

De schade is inmiddels opgelopen tot ruim € 33.000,-. Na een lange discussie over de aansprakelijkheid lukt het Flyct om 75% daarvan vergoed te krijgen.

Ketenmanager: schadevergoeding van €4.000,-

Een ketenmanager loopt tijdens haar wintersportvakantie in Oostenrijk letsel op omdat een Oostenrijkse partij op de piste tegen haar aan is geskied. Zij loopt letsel op aan haar knie waaraan ze later wordt geopereerd.

De aansprakelijkheid wordt naar Oostenrijks recht met een Nederlandse vertegenwoordiger uitgezocht en erkend. Flyct behandeld naast buitenlandse letselschades dus ook loonschades.

De werkneemster is direct na het ongeval zo’n twee maanden arbeidsongeschikt. Omdat ze klachten blijft houden wordt er  een voorste kruisbandconstructie uitgevoerd en is zij nog een maand deels arbeidsongeschikt.

De schade, dat bijna € 4.000,- bedraagt, wordt vergoed door de Oostenrijkse verzekeraar.

Contact opnemen

Heeft u vragen? Stuur Janet een mail via loonregres@flyct.nl

Wilt u een zaak van een zieke werknemer met Janet bespreken? Of horen hoe hoog de schadevergoeding kan zijn? Plan dan een afspraak met Janet in via dit formulier.

DD slash MM slash JJJJ