Winactie fietsverlichtingssetjes

Wist je dat we steeds veiliger door het donker fietsen? Dit blijkt uit onderzoek van de brancheverenigingen RAI Vereniging en Bovag. In 2003 fietste 50% van de mensen zonder verlichting op de fiets. Nu is dat nog maar 20%. De stijging komt vooral door betere techniek. De dynamo is vervangen door ingebouwde led-verlichting of losse lampjes voor aan het stuur en je bagagedrager.

Toch zien we bij het begeleiden van letselschadeslachtoffers nog vaak de gevolgen van verkeersongevallen. Daarom dragen we graag een steentje bij aan het zoveel mogelijk voorkomen van ongelukken in het verkeer. Goede verlichting is hierbij cruciaal. Dit geldt zowel voor jezelf als voor je kinderen. Maar heb je ook al weleens aan je huisdier gedacht? Als je ’s avonds met je hond over straat loopt, is het belangrijk dat je hond ook goed te zien is.

Om te zorgen dat jij en je gezin veilig in het donker op de fiets zitten, geven we graag 10 setjes  fietsverlichting weg. En heb je een hond? Dan krijgt je hond een lichtgevende halsband wanneer jij 1 van de 10 setjes wint.

Fietsverlichting

Winnen? Maak kans door dit formulier in te vullen

Let op: aanmelden kan tot 15 december.