Letselschade bij aangezichtsletsel

Aangezichtsletsel is een verzamelnaam voor letsel aan het gezicht. Officieel vallen de ogen, oogkassen, mond, neus, lippen, het voorhoofd en de boven- en onderkaak tot het aangezicht. Letsel in het gezicht kan met veel pijn gepaard gaan. Aangezichtsletsel heeft vaak een grote impact op het dagelijks leven. Naast de pijn is deze schade namelijk ook zichtbaar voor iedereen. Slachtoffers van aangezichtsletsel ervaren daarom vaak psychische schade naast het fysieke leed. Wanneer een ander verantwoordelijk is voor het aangezichtsletsel kunt u een schadevergoeding claimen. De letselschade juristen van Flyct helpen u hiermee.

Weten hoeveel schadevergoeding u kunt krijgen na uw ongeluk?

Doe de test
Aangezichtsletsel

Wanneer kan ik een schadevergoeding bij aangezichtsletsel claimen?

U heeft recht op een schadevergoeding wanneer een ander verantwoordelijk is voor het letsel. Om een schadevergoeding te kunnen claimen, moet er wel sprake zijn van een causaal verband tussen het ongeval en het letsel. Het aangezichtsletsel moet dus ontstaan zijn door het ongeval.

Welke schade kan ik claimen?

U kunt in principe alle schade claimen die voortvloeit uit het aangezichtsletsel. Welke schade dit precies is, is sterk afhankelijk van uw persoonlijke situatie. In een claim naar aanleiding van aangezichtsletsel komen vaak de volgende schadeposten terug:

Naast deze veelvoorkomende schadeposten kan het zijn dat u nog meer schade opgelopen heeft. Om ervoor te zorgen dat u het volledig bedrag krijgt waar u recht op heeft, is het belangrijk dat u de berekening uit laat voeren door een ervaren letselschade jurist. De adviseurs van Flyct helpen u graag om het maximale uit uw claim te halen.

Hoe veel letselschade kan ik claimen bij aangezichtsletsel?

Er is geen standaard schadevergoeding voor aangezichtsletsel. Het is dan ook niet mogelijk om op voorhand te bepalen hoeveel letselschade u kunt claimen. De schadevergoeding is afhankelijk van de schadeposten die op uw situatie van toepassing zijn en de hoogte van deze schadeposten.

Moet ik letselschade claimen via een advocaat?

Juridische hulp helpt u om het maximale uit uw schadevergoeding te halen. Het is echter niet noodzakelijk om een letselschade advocaat in te schakelen. Het overgrote deel van de letselschadezaken wordt namelijk buiten de rechtbank om opgelost. Het buitengerechtelijke traject kan sneller doorlopen worden, dus u ontvangt uw schadevergoeding eerder. Dit traject kunt u ook ingaan met een ervaren letselschade jurist. Het grote voordeel van een jurist ten opzichte van een advocaat is dat een jurist uw schade gratis kan claimen. Mocht het uiteindelijk toch nodig zijn om een advocaat in te schakelen, dan helpen wij u graag.

Schade bij aangezichtsletsel claimen

De letselschade juristen van Flyct helpen u graag met het claimen van een schadevergoeding bij aangezichtsletsel. Iemand met de benodigde kennis en ervaring met letselschadezaken kan beoordelen welke schadeposten op uw situatie van toepassing zijn en welk bedrag hiervoor reëel is. Als het grootste en meest ervaren letselschadebureau van Nederland zorgt Flyct altijd dat u de maximale schadevergoeding krijgt.

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder: 088 – 100 4300 of nieuweschade@flyct.nl
Of vul het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Benader mij*