Letselschade bij aangezichtsletsel

Aangezichtsletsel is een verzamelnaam voor letsel aan het gezicht. Officieel vallen de ogen, oogkassen, mond, neus, lippen, het voorhoofd en de boven- en onderkaak tot het aangezicht. Letsel in het gezicht kan met veel pijn gepaard gaan.Aangezichtsletsel heeft vaak een grote impact op het dagelijks leven. Naast de pijn is deze schade namelijk ook zichtbaar voor iedereen. Slachtoffers van aangezichtsletsel ervaren daarom vaak psychische schade naast het fysieke leed. Wanneer een ander verantwoordelijk is voor het aangezichtsletsel kunt u een schadevergoeding claimen. De letselschade juristen van Flyct helpen u hiermee.

Wanneer kan ik een schadevergoeding bij aangezichtsletsel claimen?

U heeft recht op een schadevergoeding wanneer een ander verantwoordelijk is voor het letsel. Om een schadevergoeding te kunnen claimen, moet er wel sprake zijn van een causaal verband tussen het ongeval en het letsel. Het aangezichtsletsel moet dus ontstaan zijn door het ongeval.

Schadevergoeding bij aangezichtsletsel

Heeft u door toedoen van een ander aangezichtsletsel opgelopen? Claim dan een schadevergoeding!

Doe de letselschadetest en bereken hoeveel schade u kunt claimen.

Letselschadetest

Wilt u meer informatie over letselschade claimen na een ongeval met aangezichtsletsel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
11

T: 088 100 4300
E: nieuweschade@flyct.nl

 

 

Om te bepalen of uw zaak kans van slagen heeft, kunt u de letselschadetest invullen. Met deze test weet u binnen 3 minuten of u recht heeft op een letselschadevergoeding naar aanleiding van het aangezichtsletsel.

Letselschadetest

Welke schade kan ik claimen?

U kunt in principe alle schade claimen die voortvloeit uit het aangezichtsletsel. Welke schade dit precies is, is sterk afhankelijk van uw persoonlijke situatie. In een claim naar aanleiding van aangezichtsletsel komen vaak de volgende schadeposten terug:

  • Smartengeld
  • Medische kosten
  • Inkomensverlies

Naast deze veelvoorkomende schadeposten kan het zijn dat u nog meer schade opgelopen heeft. Om ervoor te zorgen dat u het volledig bedrag krijgt waar u recht op heeft, is het belangrijk dat u de berekening uit laat voeren door een ervaren letselschade jurist. De adviseurs van Flyct helpen u graag om het maximale uit uw claim te halen.

Hoeveel letselschade kan ik claimen bij aangezichtsletsel?

Er is geen standaard schadevergoeding voor aangezichtsletsel. Het is dan ook niet mogelijk om op voorhand te bepalen hoeveel letselschade u kunt claimen. De schadevergoeding is afhankelijk van de schadeposten die op uw situatie van toepassing zijn en de hoogte van deze schadeposten.

Moet ik letselschade claimen via een advocaat?

Juridische hulp helpt u om het maximale uit uw schadevergoeding te halen. Het is echter niet noodzakelijk om een letselschade advocaat in te schakelen. Het overgrote deel van de letselschadezaken wordt namelijk buiten de rechtbank om opgelost. Het buitengerechtelijke traject kan sneller doorlopen worden, dus u ontvangt uw schadevergoeding eerder. Dit traject kunt u ook ingaan met een ervaren letselschade jurist. Het grote voordeel van een jurist ten opzichte van een advocaat is dat een jurist uw schade gratis kan claimen. Mocht het uiteindelijk toch nodig zijn om een advocaat in te schakelen, dan helpen wij u graag.

logosrechts

Letselschade bij aangezichtsletsel claimen

De letselschade juristen van Flyct helpen u graag met het claimen van een schadevergoeding bij aangezichtsletsel. Iemand met de benodigde kennis en ervaring met letselschadezaken kan beoordelen welke schadeposten op uw situatie van toepassing zijn en welk bedrag hiervoor reëel is. Als het grootste en meest ervaren letselschadebureau van Nederland zorgt Flyct altijd dat u de maximale schadevergoeding krijgt. Neem contact op met onze letselschadespecialisten:

088 100 43 00 nieuweschade@flyct.nl

Of vul onderstaand contactformulier in:

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)