Letselschade bij amputatie

Bij een amputatie wordt een lichaamsdeel operatief verwijderd. Dit doet een chirurg bij medische noodzaak na een ernstig ongeval, bijvoorbeeld wanneer er een kans is dat een infectie zich verder verspreidt of omdat een lichaamsdeel te lang bekneld is geweest. Het komt ook voor dat iemand bij het ongeval een arm of been verloren is. Een amputatie is een heftige gebeurtenis en heeft vaak verstrekkende gevolgen voor uw dagelijks leven. Het gemis van een arm, been of andere ledemaat brengt naast de praktische kant ook veel emotioneel leed met zich mee.

Wanneer een ander verantwoordelijk is voor de gebeurtenis die heeft geleid tot een amputatie, dan kunt u een schadevergoeding claimen. De letselschade juristen van Flyct helpen u geheel gratis.

Wanneer kan ik een schadevergoeding bij amputatie claimen?

U kunt een schadevergoeding claimen wanneer de amputatie het gevolg is van een ongeval waarvoor een ander verantwoordelijk is. U moet door toedoen van deze persoon één of meerdere ledematen missen. Hij of zij moet dan ook opdraaien voor de schade.

Schadevergoeding bij amputatie

Heeft u door toedoen van een ander een ongeval gehad met een amputatie als gevolg? Claim dan een schadevergoeding!

Doe de letselschadetest en bereken hoeveel schade u kunt claimen.

Letselschadetest

Wilt u meer informatie over letselschade claimen na een ongeval met amputatie als gevolg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
11
T: 088 100 4300
E: nieuweschade@flyct.nl

Om direct inzicht te krijgen in de kans van slagen van uw zaak, kunt u de letselschadetest invullen. Binnen 3 minuten weet u of u recht heeft op een letselschadevergoeding voor de amputatie.

Letselschadetest

Welke schade kan ik claimen bij amputatie?

Er zijn geen vaste schadeposten verbonden aan een letselschadevergoeding bij amputatie. Dit betekent dat er naar uw specifieke situatie gekeken moet worden om te bekijken welke schadeposten op uw zaak van toepassing zijn. De letselschade experts van Flyct kunnen dit exact voor u uitzoeken.

In een claim naar aanleiding van aangezichtsletsel komen vaak de volgende schadeposten terug:

  • Smartengeld
  • Medische kosten
  • Inkomensverlies
  • Verlies van zelfredzaamheid

Uiteraard is uw schadeclaim niet beperkt tot deze vier posten. Wij kijken naar uw situatie om te bepalen welke schadeposten wij in uw letselschadeclaim moeten opnemen. Om te zorgen dat u het maximale bedrag aan schadevergoeding krijgt, is het belangrijk dat u zich laat bijstaan door een ervaren partij. De letselschade juristen van Flyct staan voor u klaar.

Hoeveel letselschade kan ik claimen bij amputatie?

Er is geen standaard schadevergoeding bij amputatie. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van de schadeposten die op uw situatie van toepassing zijn en de hoogte van deze schadeposten. Deze bedragen worden per zaak bepaald. De letselschadevergoeding bij een beenamputatie ligt voor een profvoetballer bijvoorbeeld hoger dan voor een online marketeer. De impact op de carrière is bij de eerste persoon namelijk hoger.

Moet ik letselschade claimen via een advocaat?

Als particulier heeft u waarschijnlijk niet alle kennis in huis om de hoogte van een schadevergoeding te berekenen. Een verzekeraar zal hier misbruik van maken door een lagere schadevergoeding uit te keren. Met de juiste juridische bijstand haalt u het maximale uit uw schadevergoeding.

Het is niet noodzakelijk om een advocaat in te schakelen voor deze juridische ondersteuning. Het voordeel van een advocaat is dat deze kan procederen voor de rechtbank, het nadeel is dat de advocaat verplicht is een vergoeding te rekenen. Een letselschade jurist helpt u geheel gratis bij het claimen van uw letselschadevergoeding. Een jurist zal zorgen dat u uw geld krijgt via het buitengerechtelijke traject. Dit lukt in 95% van alle letselschadezaken. Wanneer blijkt dat u toch een advocaat nodig heeft om de zaak voor de rechter aan te vechten, kunt u deze via Flyct inschakelen.

logosrechts

Letselschade bij amputatie claimen

De letselschade juristen van Flyct helpen u graag met het claimen van een schadevergoeding bij amputatie. Iemand met de nodige kennis en ervaring met letselschadezaken beoordeelt welke schadeposten op uw situatie van toepassing zijn en welk bedrag hiervoor reëel is. Als het grootste en meest ervaren letselschadebureau van Nederland zorgt Flyct altijd dat u de maximale schadevergoeding krijgt. Neem contact op met onze letselschadespecialisten:

088 100 43 00 nieuweschade@flyct.nl

Of vul onderstaand contactformulier in:

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)