Letselschade bij armletsel

Armletsel is een verzamelnaam voor verwondingen aan de arm. Dit kan een breuk, kneuzing of andere verwonding zijn. Armletsel gaat vaak gepaard met bloedingen of zwellingen.

De letselschade bij armletsel kan aanzienlijk zijn. U wordt namelijk beperkt in het dagelijks leven en bij uw werk wanneer u uw arm niet meer kunt gebruiken.

Wanneer een ander verantwoordelijk is voor het armletsel, kunt u een schadevergoeding claimen. De letselschade juristen van Flyct helpen u bij het claimen van de letselschade. Door elke schadepost in kaart te brengen en hier een onderbouwde berekening aan te koppelen, zorgen wij voor een maximale schadevergoeding.

Weten hoeveel schadevergoeding u kunt krijgen na uw ongeluk?

Doe de test
Armletsel

Wanneer kan ik een schadevergoeding bij armletsel claimen?

U kunt een schadevergoeding claimen wanneer een ander aansprakelijk is voor het armletsel. Hierbij is het wel van belang dat u het causale verband tussen het letsel en het ongeval kunt aantonen. Dit betekent dat het armletsel een direct gevolg moet zijn van het ongeval.

Welke schade kan ik claimen bij armletsel?

De schade die u kunt claimen is volledig afhankelijk van uw persoonlijke situatie. In principe kunt u alle schade claimen die voortvloeit uit het armletsel. De onderstaande schadeposten komen vaak voor in een schadeclaim bij armletsel:

  • Medische kosten
  • Studievertraging
  • Inkomensverlies

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van schadeposten naar aanleiding van armletsel. Uiteraard is het mogelijk dat u nog meer schade opgelopen heeft welke niet onder deze posten valt. Bij armletsel is het belangrijk dat een ervaren letselschadejurist naar uw zaak kijkt om te bepalen welke schadeposten van toepassing zijn op uw situatie. De adviseurs van Flyct halen samen met u het maximale uit uw schadevergoeding.

Hoeveel letselschade kan ik claimen bij armletsel?

Er is geen op voorhand vastgesteld bedrag bij armletsel. De hoogte van de vergoeding is namelijk volledig afhankelijk van uw persoonlijke situatie. De letselschadejuristen van Flyct hebben veel ervaring met een schadevergoeding bij armletsel. Wij kunnen u daarom wel inzicht geven in een vergoeding die eerder geclaimd is.

Armletsel na aanrijding: € 2.506,-

Een politieambtenaar raakte met zijn motor betrokken bij een verkeersongeval. Het ongeval werd veroorzaakt door een fietsster. De fietsster verleende hem geen voorrang, waardoor hij een noodstop moest maken en ten val kwam. Het gevolg was aanzienlijk letsel aan zijn arm. Hij is hierdoor ruim drie maanden arbeidsongeschikt geweest. Er werd uiteindelijk een letselschadevergoeding van € 2.506,- uitgekeerd.

Letselschade bij armletsel claimen via een advocaat?

Veel mensen vragen zich af of zij een advocaat moeten inschakelen wanneer zij armletsel opgelopen hebben. Een advocaat vraagt vaak een fee om een zaak in behandeling te nemen. Dit kan soms op basis van no cure no pay, maar dit betekent dat hij een deel van uw schadevergoeding opeist wanneer de zaak succesvol afgerond is.

Er is echter een andere oplossing om een letselschadevergoeding te claimen. Een letselschade jurist kan u geheel gratis bijstaan. De fee van de jurist wordt dan verhaald op de aansprakelijke partij. U betaalt dan dus niets voor de juridische hulp, omdat de tegenpartij de gemaakte kosten betaalt.

Het enige verschil tussen een jurist en een advocaat is dat een letselschade advocaat mag procederen voor de rechtbank. In het overgrote deel van de letselschadezaken is dit echter niet nodig. De meeste zaken worden direct met de verzekeraar opgelost en komen dus nooit voor een rechter.

De letselschade juristen van Flyct helpen u graag om een maximale vergoeding te claimen naar aanleiding van het armletsel. Mocht het uiteindelijk toch nodig zijn om een advocaat in te schakelen, dan helpen wij u graag. In overleg met u zullen wij een geschikte letselschade advocaat inschakelen.

Letselschade bij armletsel claimen

Heeft u armletsel opgelopen en wilt u hiervoor een maximale schadevergoeding claimen? Schakel dan de letselschade juristen van Flyct in. Wij claimen uw schade met lef! Als het grootste en meest ervaren letselschadebureau van Nederland is uw zaak bij ons in goede handen.

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder: 088 – 100 4300 of nieuweschade@flyct.nl
Of vul het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Benader mij*