Letselschade bij botbreuken

Botbreuken komen in vele vormen voor; van kleine scheurtjes tot een volledig verbrijzeld bot. Bepaalde botbreuken genezen snel en hebben weinig impact op uw dagelijks functioneren. Andere botbreuken zorgen voor een lang revalidatieproces met alle gevolgen van dien.

Elke botbreuk, hoe klein ook, gaat gepaard met medische kosten die u op voorhand niet had voorzien. Wanneer een ander verantwoordelijk is voor de botbreuken, moeten zij ook opdraaien voor deze kosten.

De letselschade juristen van Flyct helpen u bij het claimen van deze schade. Wij brengen samen met u alle gemaakte kosten in kaart en berekenen het bedrag waar u recht op heeft.

Wilt u direct weten of uw zaak kans van slagen heeft? Doe dan de letselschadetest. Binnen twee minuten weet u hoeveel schade u kunt claimen.

Letselschadetest

Schadevergoeding bij botbreuken

Heeft u door toedoen van een ander botbreuken opgelopen? Claim dan een schadevergoeding!

Doe de letselschadetest en bereken hoeveel schade u kunt claimen.

Letselschadetest

Wilt u meer informatie over letselschade claimen na een ongeval met botbreuken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

11
T: 088 100 4300
E: nieuweschade@flyct.nl

Wanneer kan ik een schadevergoeding bij botbreuken claimen

Om schade te claimen bij een botbreuk moet een ander verantwoordelijk zijn voor de geleden schade. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u door de schuld van een ander bij een verkeersongeval betrokken bent geraakt. Naast deze aansprakelijkheid moet er sprake zijn van causaal verband tussen de geleden schade en de botbreuken. U moet dus kunnen aantonen dat u kosten gemaakt heeft of inkomsten heeft misgelopen als gevolg van de botbreuken.

In het kort moet u dus twee zaken kunnen aantonen:

  • De aansprakelijkheid van een ander
  • Het verband tussen de schade en de botbreuken

De letselschade jurist helpt u bij deze punten. Daarnaast zorgen we dat we alle schadeposten die van toepassing zijn, meenemen in de schadeclaim. Zo ziet u geen punten over het hoofd en krijgt u een eerlijke schadevergoeding.

Doe de letselschade test om te bekijken of uw zaak kans van slagen heeft. Wilt u liever persoonlijke contact met onze juristen? Bel dan naar 088 100 43 00.

Letselschadetest

Welke schade kan ik claimen bij botbreuken?

Om te bepalen welke schade u kunt claimen, moeten we eerst naar uw persoonlijke situatie kijken. De schadeposten die van toepassing zijn, zijn namelijk per zaak verschillend. In beginsel kunt u alle schade claimen die op de een of andere manier voortvloeit uit het letsel. Enkele voorbeelden van schadeposten die van toepassing kunnen zijn op uw situatie zijn:

  • Medische kosten
  • Studievertraging
  • Smartengeld (immateriële schade)
  • Hulp in de huishouding

De jurist van Flyct kijkt samen met u naar uw persoonlijke situatie en bepaalt welke schadeposten van toepassing zijn. Wij zorgen ervoor dat er geen schadeposten gemist worden en dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Hoeveel letselschade kan ik claimen?

Net als bij de schadeposten is ook de hoogte van de schadevergoeding afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wij bekijken hoeveel kosten u gemaakt heeft of hoeveel inkomsten u misloopt. Dit doen we bij elke schadepost. Het totaal van deze bedragen wordt dan het letselschadebedrag dat wij voor u gaan claimen.

Letselschade claimen via een letselschade advocaat

Een letselschade advocaat is in de ogen van veel mensen de enige manier om een schadevergoeding te krijgen. Dit komt doordat de term ‘advocaat’ bij veel mensen synoniem staat aan ‘juridische hulp’. Letselschade hoeft echter niet geclaimd te worden via een advocaat. Het is vaak zelfs voordeliger om letselschade te claimen via een letselschade jurist. Een jurist mag namelijk gratis voor u aan de slag. De kosten worden dan volledig verhaald op de tegenpartij.

Letselschade bij botbreuken claimen

Heeft u letselschade opgelopen door botbreuken? Schakel dan een ervaren letselschade jurist in om voor u een eerlijke schadevergoeding te claimen. Neem vrijblijvend contact op met onze letselschadespecialisten:

088 100 43 00 info@flyct.nl

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)