Letselschade bij heupletsel

Heupletsel is een erg vervelende vorm van letselschade. Het gaat vaak gepaard met veel pijn en beperkt uw bewegingsvrijheid. Heupletsel is een verzamelterm voor alle aandoeningen aan de heup. Meestal zijn dit kneuzingen of breuken. De meeste vormen van heupletsel hebben een lange revalidatieperiode als gevolg. Dit gaat dan weer gepaard met hoge kosten of veel gemiste inkomsten.Wanneer een ander verantwoordelijk is voor het heupletsel, dan kunt u een schadevergoeding claimen. De verantwoordelijke partij moet namelijk uw kosten en gemiste inkomsten vergoeden.

De letselschade juristen van Flyct regelen de zaak omtrent de schadevergoeding volledig. Wij zorgen dat de aansprakelijkheid erkend wordt en dat u een eerlijke schadevergoeding krijgt.

Weten hoeveel schadevergoeding u kunt krijgen na uw ongeluk?

Doe de test
Heupletsel

Wanneer kan ik een schadevergoeding claimen bij heupletsel?

Een letselschadezaak met heupletsel moet aan twee voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor een schadevergoeding:

  1. Er is een causaal verband tussen de schade en het letsel
  2. Een ander is aansprakelijk voor het heupletsel

Het causale verband houdt in dat er een relatie moet zijn tussen het heupletsel en de opgelopen schade. U kunt dus geen schade claimen die niets met het letsel te maken heeft. De opgelopen schade kan ook indirecte schade zijn, denk hierbij aan hulp in de huishouding of een vakantie waar u geen plezier meer aan kunt beleven.

Daarnaast moet een ander aansprakelijk zijn voor het heupletsel. Wanneer het letsel is ontstaan door een ongeval, dan is de veroorzaker meestal aansprakelijk. Het hoeft echter niet altijd zo te zijn dat de veroorzaker aansprakelijk is. Bij een bedrijfsongeval is de werkgever vaak aansprakelijk en als u valt in een verpleegtehuis door de nalatigheid van een verpleegkundige, dan is het verpleegtehuis aansprakelijk. Om te zorgen dat de aansprakelijkheid goed geregeld wordt, is het essentieel dat u zich laat bijstaan door een ervaren jurist. De specialisten van Flyct zijn u graag van dienst. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Welke schade kan ik claimen bij heupletsel?

U kunt in principe alle schade claimen die direct of indirect het gevolg is van het heupletsel. Welke schadeposten dit precies zijn, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. In een schadeclaim bij heupletsel nemen wij vaak de volgende schadeposten mee:

  • Medische kosten
  • Kosten van fysiotherapie
  • Smartengeld
  • Kosten voor hulp in de huishouding
  • Gemiste inkomsten uit arbeid

Deze schadeposten zijn slechts een indicatie van de schade die u kunt claimen bij heupletsel. De uiteindelijke schadeclaim wordt volledig toegespitst op uw situatie. De letselschade juristen van Flyct zijn u graag van dienst bij het vaststellen van de schadeposten die op uw zaak van toepassing zijn.

Hoeveel letselschade kan ik claimen?

Net als bij de schadeposten is de hoogte van de schadeclaim afhankelijk van uw situatie. Uw leven kan namelijk veel meer of minder beïnvloed worden door het heupletsel dan dat van een ander. Bij het opstellen van de schadeclaim kijken we daarom naar de daadwerkelijk gemaakte kosten en gemiste inkomsten. Daar bovenop rekenen wij bedragen voor de aanvullende schadeposten, zoals de vakantie waar u minder plezier aan heeft kunnen beleven.

Door een ervaren letselschade jurist in te schakelen zorgt u ervoor dat u geen schadeposten mist of uw schadevergoeding te laag inschat. De juristen van Flyct helpen u graag bij uw zaak. Wij zorgen ervoor dat u een eerlijke schadevergoeding krijgt.

Letselschade advocaat inschakelen

Denkt u eraan om een letselschade advocaat in te schakelen? Dit is in veel gevallen niet nodig! Een letselschade advocaat kost u veel geld, terwijl u ook gratis juridische hulp kunt krijgen. Een letselschade jurist mag u gratis helpen bij een letselschadezaak. De betaling wordt dan rechtstreeks gedaan door de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Het enige voordeel van een advocaat is dat deze mag procederen voor de rechtbank. In 99% van alle letselschadezaken is dit echter niet nodig.

Letselschade bij heupletsel claimen

Heeft u door toedoen van een ander heupletsel opgelopen? De juristen van Flyct helpen met de aansprakelijkheid en zorgen dat uw schade vergoed wordt.

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder: 088 – 100 4300 of nieuweschade@flyct.nl
Of vul het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Benader mij*