Letselschade bij littekens

Als u na een verwonding littekens overhoudt, dan kan dit een negatief effect hebben op uw zelfbeeld. U heeft verdriet omdat uw lichaam er minder mooi uitziet. Dit heeft een uitwerking op uw zelfvertrouwen en algehele levensvreugde.Dit verdriet moet gecompenseerd worden. Wanneer een ander verantwoordelijk is voor de littekens, dan moet diegene opdraaien voor de kosten en het leed. Via een letselschadezaak kunt u deze schadevergoeding claimen. De letselschade juristen van Flyct helpen u graag met deze zaak. Als specialisten op het gebied van letselschade zijn wij op de hoogte van alle ins en outs binnen de letselschadebranche. Wij zorgen dat u een eerlijke schadevergoeding krijgt.

Wilt u direct weten of u recht heeft op een schadevergoeding naar aanleiding van de littekens? Doe dan de online letselschadetest. Binnen enkele minuten weet u of uw zaak kans van slagen heeft.

Schadevergoeding bij littekens

Claim gratis een schadevergoeding bij littekens! Wanneer een ander verantwoordelijk is voor uw letsel, dan heeft u recht op een geldbedrag.

Doe de letselschadetest en bereken hoeveel schade u kunt claimen.

Letselschadetest

Wilt u meer informatie over letselschade claimen bij littekens? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

11
T: 088 100 4300
E: nieuweschade@flyct.nl

Letselschadetest

Wanneer kan ik een schadevergoeding claimen bij littekens?

Een schadevergoeding bij littekens is vaak gecompliceerder dan een reguliere letselschadezaak. U moet namelijk kunnen aantonen dat u direct of indirect schade oploopt door de littekens. Het is vaak moeilijk om dit hard te maken bij de verzekeraar van de tegenpartij. In dergelijke letselschadezaken is het dus van groot belang dat u een belangenbehartiger heeft die ervaring heeft met letselschade bij littekens.

Naast dat u moet aantonen dat de schade een gevolg is van de littekens, is het belangrijk dat een ander aansprakelijk is voor het letsel. Dit klinkt logisch en eenvoudig, maar door juridische constructies is het soms gecompliceerd om te achterhalen wie er aansprakelijk is. Bij een bedrijfsongeval is bijvoorbeeld vaak niet de veroorzaker, maar de werkgever aansprakelijk. De zaak loopt dus niet tegen uw collega die het ongeval veroorzaakt heeft, maar tegen de werkgever die heeft verzuimd om een veilige werksituatie te creëren.

Bij Flyct hebben we ervaring met letselschadezaken rondom littekens. Wij weten wat er nodig is om het causale verband tussen het letsel en de schade aan te tonen. Samen met u zorgen wij ervoor dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Direct hulp nodig met uw letselschadezaak? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

088 100 43 00 nieuweschade@flyct.nl

Welke schade kan ik claimen bij littekens?

Kort gezegd kunt u alle schade claimen die voortvloeit uit de littekens. In veel gevallen wordt smartengeld (immateriële schade) meegenomen in de schadeclaim, maar ook de kosten van plastische chirurgie om de littekens te verminderen komen wij vaak tegen. Uiteindelijk is uw persoonlijke situatie bepalend voor de schadeposten die meegenomen worden in de schadeclaim.

In een letselschadeclaim bij littekens komen wij vaak de volgende schadeposten tegen:

  • Smartengeld
  • Kosten plastische chirurgie

Uw lijst met schadeposten kan er echter heel anders uitzien. Dit is volledig afhankelijk van in welke mate het letsel uw leven beïnvloedt. Flyct beoordeelt samen met u welke schadeposten meegenomen moeten worden in de schadeclaim. Door onze expertise ziet u geen schadeposten over het hoofd en krijgt u een eerlijke schadevergoeding.

Hoeveel letselschade kan ik claimen?

De hoogte van de schadeclaim wordt bepaald aan de hand van de schadeposten die van toepassing zijn. Dit is dus volledig afhankelijk van de ernst van het letsel en de mate waarop het uw leven beïnvloedt.

Een ervaren letselschade jurist zal bepalen welke bedragen aan welke schadeposten gekoppeld kunnen worden. Het totaal van deze bedragen is de uiteindelijke schadeclaim. Bij Flyct zorgen we ervoor dat u het maximale uit de schadeclaim haalt. De verzekering van de tegenpartij zal er juist alles aan doen om de claim zo laag mogelijk te houden. Flyct staat u bij en claimt uw schade met lef!

Is het nodig om een schadevergoeding te claimen via een advocaat?

Juridische bijstand is essentieel in een letselschadezaak. Zonder de juiste hulp kan het namelijk zo zijn dat uw schadevergoeding veel te laag uitvalt of dat u helemaal geen schadevergoeding krijgt. Het is echter een misverstand dat alleen een advocaat deze hulp kan bieden. Het is vaak zelfs beter om geen advocaat in te schakelen, maar voor een gespecialiseerde letselschade jurist te gaan.

Een advocaat mag uw zaak voor de rechter brengen, een jurist mag dit niet. Maar dit is in 95% van de letselschadezaken ook helemaal niet nodig. Letselschadezaken worden vaak buiten de rechtbank opgelost.

Daartegenover staat dat een advocaat een hoge vergoeding moet rekenen. Een letselschade jurist mag gratis voor u aan de slag. U houdt met een letselschade jurist dus meer geld uit uw schadevergoeding over.

Interesse in de hulp van een ervaren letselschade jurist? Neem dan contact op met Flyct via
088 100 4300
of nieuweschade@flyct.nl.

Letselschade bij littekens claimen

Heeft u littekens opgelopen en is een ander aansprakelijk? Twijfel dan niet en schakel direct een ervaren letselschade jurist in. U heeft namelijk recht op een schadevergoeding. Door de juridische hulp van Flyct ziet u geen schadeposten over het hoofd en wordt u niet benadeeld door de verzekering van de tegenpartij. Wij gaan de strijd aan met de tegenpartij en claimen de schadevergoeding met lef!

Neem vrijblijvend contact op met onze letselschadespecialisten:

088 100 43 00 nieuweschade@flyct.nl

Of vul onderstaand contactformulier in:

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)