Letselschade bij oogletsel

Oogletsel heeft vaak een grote impact op uw functioneren en het dagelijks leven. Naast last van eventuele pijn en andere ongemakken is oogletsel in sommige gevallen ook zichtbaar voor de buitenwereld. Slachtoffers van oogletsel hebben naast fysiek leed vaak ook psychische schade. Wanneer er iemand anders verantwoordelijk is voor uw oogletsel, dan is het mogelijk om een schadevergoeding te claimen. De letselschade juristen van Flyct staan u graag bij.

Wanneer kan ik een schadevergoeding bij oogletsel claimen?

U heeft recht op een schadevergoeding wanneer iemand verantwoordelijk is voor uw letsel. Om aanspraak te maken op uw schadevergoeding is het noodzakelijk dat er een causaal verband is tussen uw schade en het ongeval. Oftewel: het oogletsel en de bijbehorende schade moeten het gevolg zijn van het ongeval dat is veroorzaakt door iemand anders.

Schadevergoeding bij oogletsel

Heeft u door toedoen van een ander oogletsel opgelopen? Dan heeft u recht op een schadevergoeding!

Vul nu de letselschadetest in en weet binnen drie minuten of u recht heeft op een schadevergoeding.

Letselschadetest

Voor meer informatie over letselschade claimen bij oogletsel? Neem dan vrijblijven contact met ons op.

T: 088 100 4300
E: nieuweschade@flyct.nl

Om te bepalen of u kans maakt op een schadevergoeding, vult u de letselschadetest in. Zo weet u binnen drie minuten of u aanspraak maakt op een letselschadevergoeding als gevolg van het oogletsel.

Letselschadetest

Mag ik alle schade die ik heb claimen?

U heeft recht op een vergoeding voor alle geleden schaden die is voortgekomen uit het oogletsel. Welke schade u precies kunt claimen, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en de mate van de schade. Schadeposten die het meest voorkomen bij oogletsel zijn:

  • Smartengeld
  • Medische kosten
  • Reiskosten en/of vervoerskosten voor dokters- en ziekenhuisbezoek
  • Inkomensverlies door eventuele arbeidsongeschiktheid

Uiteraard kan het zijn dat u nog andere kostenposten heeft door het oogletsel. Om er zeker van te zijn dat u het volledige bedrag waar u recht op heeft, krijgt uitgekeerd, is het noodzakelijk dat u uw schadevergoeding laat claimen door een ervaren letselschade jurist. Onze ervaren specialisten nemen u dit graag uit handen.

Hoeveel letselschade kan ik claimen bij oogletsel?

Er is geen standaardvergoeding die wordt uitgekeerd bij oogletsel. Dit komt omdat er meerdere factoren van invloed zijn op de hoogte van het bedrag.

Kan ik letselschade alleen claimen via een advocaat?

Letselschade hoeft u niet te claimen via een advocaat, maar kan ook via een letselschade jurist van Flyct. Omdat veel letselschadezaken buiten de rechtbank om worden opgelost, kunt u dit vaak oplossen met een jurist. Een jurist kan uw schadevergoeding namelijk gratis claimen en een advocaat niet. Mocht u toch een advocaat nodig hebben, dan kunt daarvoor ook bij ons terecht.

Letselschade bij oogletsel claimen

Onze juristen staan u graag bij en helpen u met het claimen van uw schadevergoeding bij oogletsel. Wij beschikken over up-to-date kennis en de benodigde ervaring voor het claimen van het bedrag waar u recht op heeft. Flyct is het grootste en meest ervaren letselschadebureau van Nederland en zorgt ervoor dat u de maximale schadevergoeding krijgt. Neem daarom contact op met een van onze letselschadespecialisten.

Neem vrijblijvend contact op met onze letselschadespecialisten:

088 100 43 00 nieuweschade@flyct.nl

Of vul onderstaand contactformulier in:

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)