Letselschade bij voetletsel

Bij voetletsel kunt u denken aan een gebroken voet, gebroken enkel, schade aan uw tenen, spieren, aderen en zenuwen. Dit kan onder andere ontstaan op het werk of in het verkeer. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. De impact die voetletsel heeft op uw functioneren en levenskwaliteit kan echter enorm zijn. Wanneer iemand anders verantwoordelijk is voor uw voetletsel heeft u recht op een schadevergoeding. Onze ervaren letselschade juristen helpen u graag met het claimen van uw schadevergoeding.

Weten hoeveel schadevergoeding u kunt krijgen na uw ongeluk?

Doe de test

 

Voetletsel

Wanneer heb ik recht op een schadevergoeding bij voetletsel?

Wanneer een ander aansprakelijk is voor uw voetletsel heeft u recht op een schadevergoeding. Flyct helpt u bij het claimen van deze letselschadevergoeding, zodat u zich kunt focussen op uw revalidatie. Onze hulp bieden wij u gratis.

Welke schade kan ik claimen bij een dwarslaesie?

Welke schade kan ik claimen bij voetletsel?

Het is alleen mogelijk om schade te claimen die voortvloeit uit het voetletsel. Er moet een causaal verband zijn tussen het ongeval en uw letsel. Wanneer dit aantoonbaar is en de wederpartij de aansprakelijkheid erkent, maakt dat de zaak eenvoudiger.

De gevolgen van het letsel hebben vaak een grote impact op uw leven. Mocht u een vakantie hebben gepland of een sportschoolabonnement hebben afgesloten waar u geen gebruik van kunt maken als gevolg van het voetletsel, dan kunt u deze kosten ook claimen.

Andere schadeposten die u kunt claimen zijn:

  • Medische kosten
  • Eventuele huishoudhulp
  • Smartengeld
  • Reiskosten voor dokters- en ziekenhuisbezoek

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van schadeposten die van toepassing kunnen zijn op uw situatie. Mocht u nog andere kosten hebben gemaakt naar aanleiding van uw voetletsel, laat ons dit dan weten. Onze letselschade jurist kijkt samen met u naar de situatie en maakt een inschatting van welke schade u kunt claimen.

Hoe veel letselschade kan ik claimen bij voetletsel?

De hoogte van de schadevergoeding is afhankelijk van uw persoonlijke situatie, de kosten die u heeft gemaakt en de kosten die u nog gaat maken. Onze letselschade jurist helpt u met het maken van een overzichtelijke weergave van alle kosten en maakt een berekening van het bedrag waar u recht op heeft. Vervolgens doen wij er alles aan om te zorgen dat u een schadevergoeding krijgt waarmee al uw kosten gedekt zijn. In de tussentijd kunt u zich focussen op uw herstel.

Een schadevergoeding voor voetletsel claimen via een letselschade jurist

Er wordt vaak gedacht dat letselschade alleen geclaimd kan worden met een letselschade advocaat. Dit is in de meeste gevallen echter niet zo. Met een letselschade jurist maakt u sneller kans op een schadevergoeding. Daarnaast mag een letselschade jurist gratis letselschade voor u claimen en een advocaat niet. De kosten worden uiteindelijk verhaald op de wederpartij.

Letselschade bij voetletsel claimen

Heeft u door toedoen van de wederpartij voetletsel opgelopen? Dan heeft u recht op een schadevergoeding.

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder: 088 – 100 4300 of nieuweschade@flyct.nl
Of vul het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Benader mij*