Letselschade bij voetletsel

Bij voetletsel kunt u denken aan een gebroken voet, gebroken enkel, schade aan uw tenen, spieren, aderen en zenuwen. Dit kan onder andere ontstaan op het werk, in het verkeer of tijdens het sporten. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. De impact die voetletsel heeft op uw functioneren en levenskwaliteit kan echter enorm zijn. Wanneer iemand anders verantwoordelijk is voor uw voetletsel heeft u recht op een schadevergoeding. Onze ervaren letselschade juristen helpen u graag met het claimen van uw schadevergoeding.

Wanneer heb ik recht op een schadevergoeding bij voetletsel?

Wanneer een ander aansprakelijk is voor uw voetletsel heeft u recht op een schadevergoeding. Flyct helpt u bij het claimen van deze letselschadevergoeding, zodat u zich kunt focussen op uw revalidatie. Onze hulp bieden wij u gratis. Check nu of uw zaak kans van slagen heeft en doe de letselschadetest. Binnen drie minuten weet u of u recht heeft op een schadevergoeding door voetletsel.

Letselschadetest

Schadevergoeding bij voetletsel

Heeft u voetletsel opgelopen tijdens een verkeersongeluk of bedrijfsongeval en is iemand anders daarvoor verantwoordelijk? Claim dan nu uw schadevergoeding.

Vul de letselschadetest in en kom er binnen drie minuten achter op hoeveel schadevergoeding u recht heeft.

Letselschadetest

Neem voor meer informatie over letselschade claimen bij voetletsel vrijblijvend contact met ons op.

eugenie2
T: 088 100 4300
E: nieuweschade@flyct.nl

Welke schade kan ik claimen bij voetletsel?

Het is alleen mogelijk om schade te claimen die voortvloeit uit het voetletsel. Er moet een causaal verband zijn tussen het ongeval en uw letsel. Wanneer dit aantoonbaar is en de tegenpartij de aansprakelijkheid erkent, maakt dat de zaak eenvoudiger.

De gevolgen van het letsel hebben vaak een grote impact op uw leven. Mocht u een vakantie hebben gepland of een sportschoolabonnement hebben afgesloten waar u geen gebruik van kunt maken als gevolg van het voetletsel, dan kunt u deze kosten ook claimen.

Andere schadeposten die u kunt claimen zijn:

  • Medische kosten
  • Eventuele huishoudhulp
  • Smartengeld
  • Reiskosten voor dokters- en ziekenhuisbezoek

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van schadeposten die van toepassing kunnen zijn op uw situatie. Mocht u nog andere kosten hebben gemaakt naar aanleiding van uw voetletsel, laat ons dit dan weten. Onze letselschade jurist kijkt samen met u naar de situatie en maakt een inschatting van welke schade u kunt claimen.

Hoeveel letselschade kan ik claimen bij voetletsel?

Bij voetletsel is er geen standaardvergoeding. De hoogte van de schadevergoeding is afhankelijk van uw persoonlijke situatie, de kosten die u heeft gemaakt en de kosten die u nog gaat maken. Onze letselschade jurist helpt u met het maken van een overzichtelijke weergave van alle kosten en maakt een berekening van het bedrag waar u recht op heeft. Vervolgens doen wij er alles aan om te zorgen dat u een schadevergoeding krijgt waarmee al uw kosten gedekt zijn. In de tussentijd kunt u zich focussen op uw herstel.

Een schadevergoeding voor voetletsel claimen via een letselschade jurist

Er wordt vaak gedacht dat letselschade alleen geclaimd kan worden met een letselschade advocaat. Dit is in de meeste gevallen echter niet zo. Met een letselschade jurist maakt u sneller kans op een schadevergoeding. Daarnaast mag een letselschade jurist gratis letselschade voor u claimen en een advocaat niet. De kosten worden uiteindelijk verhaald op de tegenpartij.

Letselschade bij voetletsel claimen

De ervaren juristen van Flyct helpen u met het verkrijgen van een schadevergoeding bij letselschade door voetletsel. Wij hebben in het verleden diverse voetletselzaken behandeld die wellicht vergelijkbaar zijn met uw situatie. In deze zaken hebben wij altijd het maximale uit de schadevergoeding gekregen. Laat uw letselschade daarom claimen door een ervaren letselschade jurist van Flyct. Neem direct vrijblijvend contact met ons op.

Of vul onderstaand contactformulier in:

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)