Letselschade bij gebroken ribben

Een gebroken rib, ook wel een ribfractuur genoemd, kan ontstaan wanneer er veel kracht wordt uitgeoefend of gedrukt wordt tegen de borstkas. Dit kan gebeuren tijdens een auto-ongeluk, bedrijfsongeval of wanneer u van uw fiets valt. Voor het claimen van een schadevergoeding bij letselschade door een ribfractuur is het noodzakelijk dat er een verantwoordelijke partij is. Onze letselschade juristen helpen u graag met het claimen van uw schadevergoeding.

Wanneer kan ik een schadevergoeding bij gebroken ribben claimen?

Wanneer een andere partij verantwoordelijk is voor uw letsel, heeft u recht op een schadevergoeding. Om de schadevergoeding te claimen, is het noodzakelijk dat kan worden aangetoond dat uw letsel het gevolg is van het ongeval.

Kom er binnen drie minuten achter of uw zaak kans van slagen heeft en vul de letselschadetest in.

Letselschadetest

Schadevergoeding bij gebroken ribben

Heeft u gebroken ribben opgelopen die zijn veroorzaakt door iemand anders? Claim dan uw schadevergoeding!

Doe de letselschadetest en kom er binnen drie minuten achter of u recht op een schadevergoeding én hoeveel.

Letselschadetest

Voor meer informatie over letselschade claimen na een ongeval met gebroken ribben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

11
T: 088 100 4300
E: nieuweschade@flyct.nl

Veel voorkomende schadeposten

Het is alleen mogelijk om schade te claimen die te wijten is aan de gebroken ribben. Om te bepalen welke schade dat precies is, wordt er onder andere gekeken naar uw persoonlijke situatie. De volgende schadeposten worden vaak geclaimd naar aanleiding van letselschade bij gebroken ribben:

  • Medische kosten
  • Inkomstenverlies
  • Huishoudhulp
  • Smartengeld

Het is goed mogelijk dat u ook last ondervindt van andere schadeposten. Laat daarom de schadeberekening doen door de ervaren letselschade specialisten van Flyct Letselschade. Wij zorgen ervoor dat u precies krijgt waar u recht op heeft.

Hoeveel letselschade kan ik claimen bij gebroken ribben?

Er bestaat geen standaard schadevergoeding bij gebroken ribben. Vooraf is het daarom lastig in te schatten op hoeveel schadevergoeding u recht heeft. De schadevergoeding is afhankelijk van uw persoonlijke situatie, de geleden schade en eventuele nog te lijden schade.

Kan ik letselschade alleen claimen via een advocaat?

Om het maximale uit uw schadevergoeding te halen, adviseren wij om een ervaren letselschade jurist in de arm te nemen. Een advocaat is niet noodzakelijk, aangezien veel letselschadezaken buiten de rechtbank om worden opgelost. Buiten de rechtbank om gaat het proces vaak sneller en heeft u uw schadevergoeding eerder binnen. Tijdens dit proces kan een letselschade jurist u bijstaan. Een jurist kan uw schade gratis claimen. Mocht het toch nodig zijn om een advocaat in te schakelen, dan zijn wij u graag van dienst.

Letselschade bij gebroken ribben claimen

De letselschade juristen van Flyct helpen u graag met het claimen van een schadevergoeding bij gebroken ribben. Onze ervaren letselschade juristen hebben de benodigde kennis in huis van letselschadezaken en kunnen snel beoordelen welke schadeposten op uw situatie van toepassing zijn en welk bedrag hiervoor geclaimd kan worden. Wij zorgen ervoor dat wij altijd het maximale uit uw schadevergoeding halen. Neem voor vragen of meer informatie contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op met onze letselschadespecialisten:

088 100 43 00 nieuweschade@flyct.nl

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)