Letselschade bij gebroken ribben

Een gebroken rib, ook wel een ribfractuur genoemd, kan ontstaan wanneer er veel kracht wordt uitgeoefend of gedrukt wordt tegen de borstkas. Dit kan gebeuren tijdens een auto-ongeluk, bedrijfsongeval of wanneer u van uw fiets valt. Voor het claimen van een schadevergoeding bij letselschade door een ribfractuur is het noodzakelijk dat er een verantwoordelijke partij is. Onze letselschade juristen helpen u graag met het claimen van uw schadevergoeding.

Weten hoeveel schadevergoeding u kunt krijgen na uw ongeluk?

Doe de test
Letselschade bij gebroken ribben

Wanneer kan ik een schadevergoeding bij gebroken ribben claimen?

Wanneer een andere partij verantwoordelijk is voor uw letsel, heeft u recht op een schadevergoeding. Om de schadevergoeding te claimen, is het noodzakelijk dat kan worden aangetoond dat uw letsel het gevolg is van het ongeval.

Veel voorkomende schadeposten

Het is alleen mogelijk om schade te claimen die te wijten is aan de gebroken ribben. Om te bepalen welke schade dat precies is, wordt er onder andere gekeken naar uw persoonlijke situatie. De volgende schadeposten worden vaak geclaimd naar aanleiding van letselschade bij gebroken ribben:

  • Medische kosten
  • Inkomstenverlies
  • Huishoudhulp
  • Smartengeld

Het is goed mogelijk dat u ook last ondervindt van andere schadeposten. Laat daarom de schadeberekening doen door de ervaren letselschade specialisten van Flyct Letselschade. Wij zorgen ervoor dat u precies krijgt waar u recht op heeft.

Hoe veel letselschade kan ik claimen bij gebroken ribben?

Er bestaat geen standaard schadevergoeding bij gebroken ribben. Vooraf is het daarom lastig in te schatten op hoeveel schadevergoeding u recht heeft. De schadevergoeding is afhankelijk van uw persoonlijke situatie, de geleden schade en eventuele nog te lijden schade.

Kan ik letselschade alleen claimen via een advocaat?

Om het maximale uit uw schadevergoeding te halen, adviseren wij om een ervaren letselschade jurist in de arm te nemen. Een advocaat is niet noodzakelijk, aangezien veel letselschadezaken buiten de rechtbank om worden opgelost. Buiten de rechtbank om gaat het proces vaak sneller en heeft u uw schadevergoeding eerder binnen. Tijdens dit proces kan een letselschade jurist u bijstaan. Een jurist kan uw schade gratis claimen. Mocht het toch nodig zijn om een advocaat in te schakelen, dan zijn wij u graag van dienst.

Letselschade bij gebroken ribben claimen

De letselschade juristen van Flyct helpen u graag met het claimen van een schadevergoeding bij gebroken ribben.

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder: 088 – 100 4300 of nieuweschade@flyct.nl
Of vul het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Benader mij*