WMO bij letselschade

Wanneer iemand door schuld van iemand anders gewond raakt bij een ongeluk, heeft diegene meestal rechts op een schadevergoeding. De vergoeding is voor de letselschade die iemand oploopt. Letselschade zijn de lichamelijke verwondingen en de psychische schade die iemand aan het ongeluk overhoudt.

Soms komt het voor dat iemand door het ongeluk lastiger thuis kan wonen. Bijvoorbeeld omdat hij in een rolstoel terecht is gekomen, moeilijker de trap opkomt of omdat er een ledemaat geamputeerd is.

Vaak is de verzekeraar van de tegenpartij het aanspreekpunt voor het slachtoffer in deze situaties. Omdat de verzekeraar verantwoordelijk is voor het betalen van een schadevergoeding, waarmee bijvoorbeeld aanpassingen in huis betaald kunnen worden of hulp in de huishouding. Maar soms kan de gemeente in dit soort gevallen ook helpen met concrete ondersteuning.

letselschade wmo

Flyct en de WMO

De specialisten van Flyct letselschade zetten zich elke dag in voor slachtoffers van ongelukken. We doen er elke dag alles aan om voor hen een rechtvaardige schadevergoeding te krijgen. En we zorgen ervoor dat de slachtoffers hun leven zo goed mogelijk kunnen voortzetten. Als het nodig is, helpen we ook bij het regelen van aanpassingen aan huis, het vinden van een hulp in de huishouding of het regelen van hulpmiddelen.

Omdat Flyct deze ervaring heeft, kunnen we de gemeente ook goed ondersteunen bij de uitvoer van de WMO. Wij weten wat er nodig is en mogelijk is om mensen thuis te laten wonen. We zijn gewend om te denken in oplossingen. Daarom werken we samen met de gemeente om te zorgen dat mensen die in aanmerking komen voor de WMO zo goed mogelijk geholpen worden om thuis te blijven wonen.

Flyct claimt schade

Flyct kan u helpen om uw schade vergoed te krijgen na een ongeluk. Wanneer u een ongeluk heeft gehad op uw werk of in het verkeer, dan heeft u misschien recht op een schadevergoeding.  U kunt alleen een vergoeding claimen, wanneer u niet zelf het ongeluk heeft veroorzaakt. Iemand anders moet schuld hebben bekend.

Flyct helpt u dan met het claimen van de schade. Wij nemen contact op met de tegenpartij en stellen vast wat een redelijke schadevergoeding is. We gaan voor een snelle afhandeling van uw zaak en een rechtvaardige schadevergoeding. We zijn een positieve ervaring na een ongeluk.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en of u recht heeft op een schadevergoeding? Doe dan de letselschadetest of neem contact met ons op via het contactformulier onderaan de pagina.

Neem contact op met Flyct over de WMO

Wilt u weten hoe Flyct u kan helpen bij de WMO? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder: 088 – 100 4300 of nieuweschade@flyct.nl
Of vul het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Benader mij*