Letselschade advocaat in Amsterdam nodig? – Flyct

Letselschade advocaat Amsterdam

EEN LETSELSCHADE ADVOCAAT VAN FLYCT INSCHAKELEN

Bij Flyct werken letselschade juristen, geen advocaten. Een advocaat mag procederen voor de rechtbank, een jurist mag dit niet. Toch kunnen wij u in de meeste gevallen net zo goed helpen als een letselschade advocaat. Het allergrootste deel van de letselschadezaken komt namelijk nooit bij de rechtbank terecht. In 95% van de gevallen handelt onze jurist de zaak af met de tegenpartij. Voordat wij uw zaak aannemen, kijken we goed welke specialist het best bij uw zaak past. Is dat een jurist? Dan helpt één van onze schadebehandelaars u verder. Heeft u voor uw zaak een letselschade advocaat in Amsterdam nodig? Dan verwijzen wij u door naar een van onze partners.

088 100 43 00 nieuweschade@flyct.nl

Heeft u letselschade opgelopen in Amsterdam en is een ander hiervoor verantwoordelijk? Claim dan een letselschadevergoeding via een ervaren letselschade advocaat of jurist. Neem contact op met Flyct en wij nemen uw zaak graag met u door.
letselschade advocaat in Amsterdam

VERTEL ONS UW VERHAAL

In een letselschadezaak is het belangrijk dat uw verhaal gehoord wordt. Praat daarom over uw ongeval met mensen in uw omgeving. Maar bespreek uw zaak ook met een jurist. Een ongeval met letselschade heeft namelijk niet alleen een lichamelijke impact. U heeft misschien ook last van mentale klachten, bijvoorbeeld angst of verdriet. Vertel de letselschade jurist van Flyct wat er is gebeurd. Wij gaan daarna voor u aan de slag en regelen de volledige letselschade zaak. Dit betekent dat wij met de volgende punten aan de slag gaan:

  • We stellen de veroorzakers aansprakelijk
  • We gaan de strijd aan met de verzekeraar van de tegenpartij
  • We verzamelen bewijsstukken voor een eerlijke schadevergoeding
  • Wij regelen, wanneer dit nodig is, een voorschot op uw schadevergoeding
  • Wij claimen uw letselschade met lef!

Neem voor uw zaak in Amsterdam contact op met een van de andere letselschade experts van Flyct via 088 100 43 00 of nieuweschade@flyct.nl. Wilt u eerst weten of uw letselschadezaak kans van slagen heeft? Doe dan onze letselschadetest.

HULP INSCHAKELEN BIJ LETSELSCHADE

“Wanneer u letselschade oploopt, komt er veel op u af. Het belangrijkste is dat u zich kunt richten op herstel. Ik neem de letselschadezaak volledig uit handen en zorg dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.”
– Saša Rijpert-Gruden

Na verkeersongeval of bedrijfsongeval is het belangrijk dat u de juiste persoon aansprakelijk stelt. Neem daarvoor contact op met Saša of een van onze andere letselschade experts en wij helpen u aan een eerlijke schadevergoeding. Bekijk ons team.

EEN ADVOCAAT NODIG IN AMSTERDAM?

Letselschade opgelopen in Amsterdam? Dan is het verstandig om juridische hulp in te schakelen. In 95% van de gevallen kan een jurist u helpen met uw zaak. In maar 5% van de gevallen heeft u een letselschade advocaat nodig. Zoals gezegd mag alleen een letselschade advocaat procederen bij een rechtbank.

Vertel ons uw verhaal en wij bekijken samen met u welke specialist, een letselschade advocaat of jurist, het beste bij uw zaak past.

DE HULP VAN FLYCT BIJ UW LETSELSCHADEZAAK

Schakel een letselschade jurist of advocaat in via Flyct om u bij te staan in uw letselschadezaak in Amsterdam. Als het grootste en meest ervaren letselschadebureau van Nederland is uw zaak bij ons in goede handen. Neem contact op met onze letselschadespecialisten. Kom gratis en vrijblijvend langs op ons kantoor in Capelle aan de IJssel of wij komen naar u toe. We werken namelijk in heel Nederland.


088 100 43 00 nieuweschade@flyct.nl

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)