Letselschade advocaat in Arnhem nodig? - Flyct

Letselschade advocaat Arnhem

EEN LETSELSCHADE ADVOCAAT VAN FLYCT INSCHAKELEN

Als u letselschade heeft opgelopen is het belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met een letselschade jurist of advocaat. Flyct is gespecialiseerd in letselschade en heeft ervaren juristen in dienst. Er werken bij Flyct geen letselschade advocaten en dit is in de meeste gevallen ook niet nodig voor uw zaak. Het verschil is dat een letselschade advocaat mag procederen voor de rechtbank en een jurist mag dit niet. Bijna alle letselschadezaken worden opgelost zonder tussenkomst van de rechter. Onze ervaren letselschade juristen werken door heel Nederland, dit betekent dat er altijd iemand in de buurt is die u kan helpen met uw zaak.

Heeft u toch een letselschade advocaat nodig? Dan zorgt Flyct ervoor dat uw zaak volledig wordt overgedragen aan een advocaat die wij kennen en vertrouwen. Uw zaak is bij Flyct dus altijd in goede handen.

Wilt u een afspraak maken met een van onze letselschade juristen of wordt u liever doorverwezen naar een advocaat in Arnhem? Neem dan contact met ons op via het onderstaande telefoonnummer of emailadres.

088 100 43 00 nieuweschade@flyct.nl

Letselschade advocaat Arnhem

VERTEL ONS UW VERHAAL

U kunt lichamelijke klachten overhouden aan het ongeval of mentaal leed. Bespreek uw schade dan ook met een letselschade jurist. Hij of zij kan u verder helpen aan een letselschadeadvies en eerlijke schadevergoeding.

Hoe gaan wij te werk?

  • We stellen de veroorzakers aansprakelijk
  • We gaan de strijd aan met de verzekeraar van de tegenpartij
  • We verzamelen bewijsstukken voor een eerlijke schadevergoeding
  • Wij regelen indien nodig een voorschot op uw schadevergoeding
  • Wij claimen uw letselschade

HULP INSCHAKELEN BIJ LETSELSCHADE

Als u letselschade heeft opgelopen na een verkeers- of bedrijfsongeval is het allereerste wat u moet doen de juiste persoon aansprakelijk stellen. Hiermee voorkomt u dat de letselschadezaak verjaart. Als uw letselschade niet erg groot is, ontvangt u de uitbetaling van uw letselschade snel op uw bankrekening. Gaat het juist om een hoog bedrag wat u financiële zekerheid moet bieden? Juist in dit geval is het verstandig om deskundig advies van Flyct te krijgen. Neem contact op met Flyct via:

088 100 43 00 nieuweschade@flyct.nl

EEN ADVOCAAT NODIG IN ARNHEM?

Letselschade opgelopen in Arnhem of Nijmegen? Schakel een letselschade jurist of advocaat in via Flyct om u bij te staan in uw letselschadezaak in Arnhem. Nadat u contact heeft opgenomen met Flyct kunt u kosteloos een afspraak maken op ons kantoor in Capelle aan den IJssel. Of de dichtstbijzijnde letselschadespecialist komt naar u toe.

CONTACT MET FLYCT OVER UW LETSELSCHADEZAAK

Als u hulp nodig heeft bij het claimen van uw schade kunt u gratis en vrijblijvend in gesprek met Flyct via 088 – 100 43 00 of nieuweschade@flyct.nl. U kunt ook een afspraak maken op ons kantoor in de buurt: Capelle aan den IJssel.

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)