Schade opgelopen in Den Haag?

Heeft u letselschade opgelopen in omgeving Den Haag? Flyct helpt u bij verschillende soorten letselschades:

Flyct heeft twee kantoren in Nederland: ons hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel en een kantoor in Assen. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht. Dit is waarom onze letselschadespecialisten door heel het land werken. Er is dus altijd een expert bij u in de buurt.

Meteen weten of u kans maakt op een schadevergoeding?

Doe de letselschadetest
Letselschade opgelopen in Den Haag?

Lees over hun ervaring

De medewerkster heeft mij vanaf de start van de zaak volledig geïnformeerd over de mogelijkheden (en onmogelijkheden) van een succesvolle afwikkeling. Alle contacten waren uiterst vriendelijk en professioneel, met een positieve afloop tot slot. Een voorbeeld van dienstverlening.

Cindy, Putte

Mijn 'zaak' bleek nogal ingewikkeld en de afwerking was langdurig. De verzekering van de tegenpartij heeft er jaren over gedaan om mijn 'zaak' af te handelen. Gelukkig had ik Steven Oldenziel van Flict die mij steeds goed op de hoogte heeft gehouden van alle ontwikkelingen. Hij heeft met zijn fantastische inzet en nauwe betrokkenheid ervoor gezorgd dat alles nu rond is en we het naar mijn volle tevredenheid hebben afgesloten.

Henk, Groningen

De medewerkster heeft mij vanaf de start van de zaak volledig geïnformeerd over de mogelijkheden (en onmogelijkheden) van een succesvolle afwikkeling. Alle contacten waren uiterst vriendelijk en professioneel, met een positieve afloop tot slot. Een voorbeeld van dienstverlening.

Jan, Asperen

Inmiddels zit ik in een bijna een decennium lange strijd verwikkeld met een tegenpartij in het buitenland, maar mede dankzij de medewerkers van Flyct ben ik tot op heden niets misgelopen. De focus heeft daardoor langere tijd op herstel kunnen liggen en de stress van het regelen werd mij door jullie uit handen genomen. Fijn contact, persoonlijk en "to the point".

Erik, Leeuwarden

De persoonsgerichtheid was super alles werd goed uitgelegd en als je zelf iets niet wilt hoeft het ook niet.

Anne, Rijswijk

Waar kunt u ons voor inschakelen?

U kunt Flyct inschakelen voor juridische bijstand als u letselschade heeft opgelopen door een ongeluk in binnen- en buitenland. U krijgt van ons te horen of uw letselschade een mogelijk zaak kan worden. Onze collega’s gaan op onderzoek uit en helpen u de tegenpartij aansprakelijk te stellen. Na het verzamelen van verschillende bewijsstukken gaat de letselschadejurist uit Den Haag aan de slag met de schadevergoeding. Wij helpen u bij het claimen van de schadevergoeding.

Bij Flyct werken geen advocaten, maar juristen. Het grootste verschil tussen een letselschade advocaat en jurist of expert is dat alleen letselschade advocaten mogen procederen voor de rechtbank. Echter, 95 procent van alle letselschadezaken hoeft nooit voor een rechtbank te verschijnen. Vaak is het dus helemaal niet nodig om een advocaat in te schakelen en handelt onze jurist of letselschade expert de zaak met u af. Een letselschade jurist die in regio Den Haag werkt, behandelt ook dossiers en houdt zich bezig met de wetgeving. Een jurist staat u bij in het letselschade traject.

Meer lezen over Flyct en onze werkwijze?

Onze specialisten in Den Haag

Onze collega’s hebben al veel cliënten in omgeving Den Haag geholpen aan een schadevergoeding na een ongeluk. Heeft u letselschade opgelopen? Ze helpen u graag!

Kim Bulthuis

Kim Bulthuis

Over Kim

Kim is letselschade-expert bij Flyct.

Marieke de Nie

Marieke de Nie

Marieke de Nie

Marieke de Nie

Over Marieke

Het leukste aan mijn werk vind ik een tevreden cliënt. Dat een vervelende periode met een goed resultaat en gevoel wordt afgerond. Daar doe ik het voor!

Mariëlle van Wersch

Mariëlle van Wersch

Over Mariëlle

Graag ben ik uw steun en toeverlaat in het letselschadetraject! Samen zoeken wij naar de beste wegen om uw schade vergoed te krijgen en het evenwicht in uw leven weer te herstellen.

Neem vandaag nog contact op met een specialist!

Benieuwd of u recht heeft op een schadevergoeding en/of smartengeld na een verkeersongeluk? Neem dan contact met ons op en krijg gratis persoonlijk advies: 088 – 100 4300 of nieuweschade@flyct.nl. Hierna weet u of u wordt bijgestaan door een van onze specialisten.

Of vul het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Aanhef*
Naam*
Benader mij*