Schade opgelopen in Utrecht?

Heeft u letselschade opgelopen in omgeving Utrecht? Flyct helpt u graag met het claimen van de letselschade in Utrecht. Wij helpen bij verschillende soorten letselschades:

Flyct heeft twee kantoren in Nederland: ons hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel en een kantoor in Assen. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht. Dit is waarom onze letselschadespecialisten door heel het land werken. Er is dus altijd een expert bij u in de buurt.

Meteen weten of u kans maakt op een schadevergoeding?

Doe de letselschadetest
Letselschade opgelopen in Utrecht?

Lees over hun ervaring

De medewerkster heeft mij vanaf de start van de zaak volledig geïnformeerd over de mogelijkheden (en onmogelijkheden) van een succesvolle afwikkeling. Alle contacten waren uiterst vriendelijk en professioneel, met een positieve afloop tot slot. Een voorbeeld van dienstverlening.

Cindy, Putte

Mijn 'zaak' bleek nogal ingewikkeld en de afwerking was langdurig. De verzekering van de tegenpartij heeft er jaren over gedaan om mijn 'zaak' af te handelen. Gelukkig had ik Steven Oldenziel van Flict die mij steeds goed op de hoogte heeft gehouden van alle ontwikkelingen. Hij heeft met zijn fantastische inzet en nauwe betrokkenheid ervoor gezorgd dat alles nu rond is en we het naar mijn volle tevredenheid hebben afgesloten.

Henk, Groningen

De medewerkster heeft mij vanaf de start van de zaak volledig geïnformeerd over de mogelijkheden (en onmogelijkheden) van een succesvolle afwikkeling. Alle contacten waren uiterst vriendelijk en professioneel, met een positieve afloop tot slot. Een voorbeeld van dienstverlening.

Jan, Asperen

Inmiddels zit ik in een bijna een decennium lange strijd verwikkeld met een tegenpartij in het buitenland, maar mede dankzij de medewerkers van Flyct ben ik tot op heden niets misgelopen. De focus heeft daardoor langere tijd op herstel kunnen liggen en de stress van het regelen werd mij door jullie uit handen genomen. Fijn contact, persoonlijk en "to the point".

Erik, Leeuwarden

De persoonsgerichtheid was super alles werd goed uitgelegd en als je zelf iets niet wilt hoeft het ook niet.

Anne, Rijswijk

Waar kunt u ons voor inschakelen?

U kunt Flyct inschakelen als u letselschade heeft opgelopen door een ongeluk in binnen- en buitenland. U krijgt van ons te horen of uw letselschade een mogelijk zaak kan worden. Onze collega’s gaan op onderzoek uit en helpen u met de aansprakelijkheid tegen de tegenpartij. Na het verzamelen van verschillende bewijsstukken gaat de specialist aan de slag met de schadevergoeding. Wij helpen u bij de claim.

Bij Flyct werken geen advocaten, maar juristen. Het grootste verschil tussen een letselschade advocaat en jurist of expert is dat alleen letselschade advocaten mogen procederen voor de rechtbank. Echter, 95 procent van alle letselschadezaken hoeft nooit voor een rechtbank te verschijnen. Vaak is het dus helemaal niet nodig om een advocaat in te schakelen en handelt onze jurist of letselschade expert de zaak met u af. Een letselschade jurist die in regio Utrecht werkt, behandelt ook dossiers en houdt zich bezig met de wetgeving. Een jurist staat u bij in het letselschade traject.

Meer lezen over Flyct en onze werkwijze?

Onze specialist in Utrecht

Onze collega Martin heeft in omgeving Utrecht al veel cliënten geholpen aan een schadevergoeding na een ongeluk. Heeft u letselschade opgelopen? Hij helpt u graag!

Martin van Westrhenen

Martin van Westrhenen

Over Martin

Het is een voorrecht om als expert personenschade mij volledig in te kunnen zetten bij het ondersteunen en begeleiden van (verkeers) slachtoffers. Het staat daarbij voorop om de schade van cliënten te verhalen en cliënten daar waar mogelijk te reïntegreren naar passende arbeid en in het uiterste geval naar de meest geschikte woonomgeving en een passende dagbesteding.

Neem vandaag nog contact op met een specialist!

Benieuwd of u recht heeft op een schadevergoeding en/of smartengeld na een verkeersongeluk? Neem dan contact met ons op via: 088 – 100 4300 of nieuweschade@flyct.nl. U hoort meteen of u wordt bijgestaan door een van onze deskundigen.

Of vul het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Aanhef*
Naam*
Benader mij*