Letselschade door verkeersongeval

Er zijn jaarlijks vele duizenden verkeersongevallen in Nederland. De slachtoffers van deze ongelukken krijgen vaak niet de schadevergoeding waar zij recht op hebben. Flyct helpt de slachtoffers van verkeersongevallen aan een eerlijke schadevergoeding.Bent u betrokken geweest bij een verkeersongeval en heeft u hier letselschade aan over gehouden? Dan helpen wij u graag aan de schadevergoeding waar u recht op heeft. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk, brengen uw letselschade in kaart en zoeken uit hoeveel geld de tegenpartij u moet betalen. De dienstverlening van Flyct is voor u volledig gratis.

Door de rechtshulp van onze letselschade juristen weet u dat u geen schadeposten over het hoofd ziet en dat u niet benadeeld wordt door de verzekering van de tegenpartij. Neem contact op met Flyct via nieuweschade@flyct.nl of
088 100 4300.

Wilt u eerst weten of uw zaak kans van slagen heeft? Doe dan de online letselschadetest. Binnen 1 minuut weet u of u recht heeft op letselschade.

Schadevergoeding na verkeersongeval

Claim gratis een schadevergoeding na een verkeersongeval! Wanneer een ander verantwoordelijk is voor uw letsel, dan heeft u recht op een geldbedrag.

Doe de letselschadetest en bereken hoeveel schade u kunt claimen.

Letselschadetest

Wilt u meer informatie over letselschade claimen na een verkeersongeval? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

11
T: 088 100 4300
E: nieuweschade@flyct.nl

Doe de test

Hoeveel letselschade kunt u claimen?

U wilt natuurlijk weten hoe hoog de schadevergoeding is die u kunt claimen. Helaas is het lastig om hier op voorhand iets over te zeggen. De hoogte van het schadebedrag is namelijk volledig afhankelijk van de ernst van het letsel en uw persoonlijke situatie. Om het schadebedrag te bepalen bekijken we eerst welke schadeposten op uw situatie van toepassing zijn, vervolgens wordt daar een schadebedrag aan gekoppeld. Bij de schadeposten kunt u denken aan de medische kosten voor revalidatie, de hulp in de huishouding die u door het ongeval nodig heeft en het effect van het ongeval op uw inkomen. We kijken daarnaast ook naar de geleden emotionele schade, dit deel van de schadevergoeding heet smartengeld. In de smartengeldcalculator kunt u een indicatie krijgen van het geldbedrag. Voor een volledige berekening kunt u het beste contact opnemen met een van onze letselschade experts.

Letselschade na een aanrijding in de auto

Na een aanrijding met de auto is het belangrijk om uit te zoeken wie er aansprakelijk is voor het ongeval. De aansprakelijke partij moet namelijk de schade vergoeden. Dit geldt niet alleen voor de materiële schade aan de auto, maar ook voor de letselschade die de inzittenden oplopen. De aansprakelijkheid bij een auto-ongeluk wordt bepaald door de geldende verkeersregels. Reed een van de auto’s bijvoorbeeld door rood, dan is de automobilist van deze auto aansprakelijk voor alle letselschade.

Het is essentieel dat u de tegenpartij zo snel mogelijk schriftelijk aansprakelijk stelt. Nadat de aansprakelijkheid geregeld is, kan de rest van het letselschadeproces gestart worden.

Aangereden op de fiets of als voetganger

Als voetganger of fietser heeft u meer bescherming vanuit de wet. U wordt namelijk gezien als een zwakke verkeersdeelnemer. Wanneer u in deze hoedanigheid aangereden wordt door een auto of motor, dan is de andere partij vrijwel altijd aansprakelijk. U moet de tegenpartij nog wel officieel aansprakelijk stellen. De letselschade juristen van Flyct helpen u graag hierbij.

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw zaak te bespreken.

Waar krijgt u mee te maken?

Als slachtoffer van een verkeersongeval staat uw leven op z’n kop. U heeft zorgen, ervaart pijn, bent onzeker over de toekomst, zoekt naar rechtvaardigheid en u krijgt te maken met de verzekeraar van de veroorzaker. Misschien komt er zelfs slachtofferhulp om de hoek kijken.

U heeft letsel opgelopen en daar komen kosten uit voort. Is het ongeval de schuld van een ander, dan kunnen de financiële gevolgen worden verhaald op de verzekeraar van de veroorzaker. Ook als u als nabestaande bent betrokken bij overlijdensschade.

Waar helpen wij u kosteloos mee?

  1. Aansprakelijk stellen van de veroorzaker.
  2. Voeren van de schuldvraagdiscussie met de verzekeraar.
  3. Verzamelen bewijsstukken van uw schade.
  4. Zo nodig aanvragen van het voorschot.
  5. Uw herstel in beeld brengen door informatie op te vragen bij uw artsen/therapeuten.
  6. Bij medische uitbehandeling onderhandelen we met de verzekeraar.
  7. We regelen voor u een rechtvaardige schadevergoeding, inclusief smartengeld.
  8. Na uw akkoord wordt u uitbetaald en is uw letselschadezaak afgehandeld.
  9. Kan uw zaak niet in goed overleg met de verzekeraar worden geregeld, dan nemen we gerechtelijke vervolgstappen.

Gratis rechtshulp bij letselschade na een verkeersongeval

De letselschade juristen van Flyct staan u bij wanneer u letselschade oploopt door een verkeersongeval. Wij zorgen dat de tegenpartij aansprakelijk gesteld wordt en zoeken uit op welk schadebedrag u kunt rekenen. Wij claimen deze schade vervolgens met lef! Door de rechtshulp van Flyct ziet u geen schadeposten over het hoofd en wordt u niet benadeeld door de tegenpartij.

Bel me terug


Wordt u liever vandaag kort teruggebeld? Vul dan onderstaand in:

Contactgegevens


Flyct letselschade en verhaalservice

Gegevens hoofdkantoor:
Stationsplein 14
2907 MJ Capelle aan den IJssel
Ons nummer: 088-1004300
(maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:00)

Voor kosteloos advies en vragen over uw letselschade:
nieuweschade@flyct.nl

Schade melden


Wilt u meteen uw letsel bij ons melden? Vul dan onderstaand in:

logos

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)