Flyct claimt schade met léf!

“Het belang van onze cliënt staat voorop. We knokken voor een schadevergoeding, maar ook voor een snelle afronding van de claim.”

Wanneer u slachtoffer bent van een ongeval en hierdoor schade oploopt, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Flyct zorgt ervoor dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Onze dienstverlening kost u niets, alle kosten worden namelijk verhaald op de verantwoordelijke partij als deel van de letselschadeclaim.
.


Direct inzicht in uw letselschadebedrag

U wit natuurlijk direct inzicht in het letselschadebedrag dat u kunt verhalen op de verantwoordelijke partij. Flyct biedt dit inzicht via onze smartengeldcalculator. Met onze letselschadetest weet u binnen 3 minuten of uw zaak door ons verhaalbaar is. Onze letselschade experts gaan met de aangeleverde informatie aan de slag. U kunt in ieder geval rekenen op een eerlijke schadevergoeding. Daar zorgen onze letselschade experts voor.

Letselschade test

Onze klanten vertellen

“Bedankt voor alle moeite, mij op de hoogte houden en de correcte afwikkeling van deze zaak. Zeer tot mijn tevredenheid."

Ria de Vries-Verbeek

“Mijn contactpersoon heeft op een prettige manier mijn letselschade zaak behandeld en heeft me altijd goed op de hoogte gehouden"

Marco de Bruijn

“Bedankt voor de bijzonder persoonlijke, meelevende, meedenkende, aandachtige, professionele, ondersteuning en hulp, die ik de afgelopen maanden kreeg met uiteindelijk een prachtig resultaat!"

Barbara Trimbos

“Naast de medische kant is er de schade en verdriet kant. Door Flyct ben ik bijzonder goed opgevangen, met raad en daad. Dat is wel een aanbeveling waard."

Wil Hoorman

Slecht

Ik raad het af om met flyckt in zee te gaan helemaal als je de naam Marloes rietveld hoort
- Delft - 10 januari 2022

Geweldig geholpen door Flyct BV

Het is natuurlijk nooit leuk om gebruik van Flyct te maken door een ongeval, maar als je dan zo persoonlijk geholpen wordt is dat erg fijn.
- Den Helder - 7 oktober 2021

Het was super

De persoonsgerichtheid was super alles werd goed uitgelegd en als je zelf iets niet wilt hoeft het ook niet
- Rijswijk - 7 oktober 2021

Goede service

Goed op weg geholpen en vriendelijke geholpen als je geduld hebt komt het altijd goed,dit was mijn eerste keer . Ik kan jullie aanbevelen aan anderen en zal dat zeker doen.
- Lelystad - 3 oktober 2021

Slechte service, er wordt geen contact met je opgenomen.

Afhandeling van mijn schadeclaim na simpele materiële schade aan mijn voertuig duurt nu al 4 maanden. Het is niet eens een substantieel bedrag, dat gevorderd moet worden van tegenpartij. De behandelaar van flyct neemt geen contact op, ondanks toezeggingen van haar kant. İk heb meerdere malen verzocht om informatie, maar niet gekregen.
- Rotterdam - 28 september 2021

Uitstekend en snel geholpen

Uiterst zorgvuldig en goed geholpen. Altijd up to date gehouden mbt tot de case. En natuurlijk het maximale eruit gehaald, kan niet anders zeggen dat ik Flyct bv bij iedereen zal aanbevelen. Heel erg bedankt.
- Bussum - 28 september 2021

Is prima bevallen..Ga zo door.

Ben erg vriendelijk behandeld. Zeer snelle behandeling van mijn zaak +een goed resultaat. Ben jullie hier echt dankbaar voor.
- Enschede - 23 september 2021

Zij hebben mijn probleem perfect opgelost

Ik werd in 2020 in Oostenrijk aangereden door een Hongaar, die zat lekker te bellen onder het rijden, ik reed in een huurauto van Six, schade was €20000, of ik dat maar even wilde betalen, ik zou de aanrijding niet gemeld hebben, ook nog eens € 1300 eigenrisico afgeschreven door Six. Gelukkig kon ik gebruik maken van mijn Rechtsbijstand verzekering.
- Kissomlyó Hongarije - 22 september 2021

goede uitleg en uitkomst

we zijn goed voorgelicht mbt smartegeld en goed op de hoogte gehouden over het verloop
- N - 16 september 2021

Vakkundig en meelevende juristen.

Na mijn ongeluk vond ik het lastig om de confrontatie aan te gaan met mijn werkgever. Via mijn rechtsbijstandverzekering ben ik in contact gekomen met Flyct. Zij hebben mij zeer goed geholpen om er met de verzekering van mijn werkgever uit te komen met een zeer goede uitkomst.
- Gravendeel - 15 september 2021
89 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10

Profiteer van de kennis en ervaring van het grootste letselschadebureau van Nederland

Flyct is het grootste letselschadebureau van Nederland. Wij hebben ongeveer honderd medewerkers in dienst. Door dit grote team is er altijd een specialist die past bij uw dossier. Flyct loopt voorop in de branche. Wij implementeren de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van letselschade.

Ondanks de grote organisatie zorgen wij er bij Flyct voor dat uw letselschade niet een nummer wordt. U krijgt een persoonlijke expert die volledig op de hoogte is van alle ins en outs van uw zaak. U kunt rekenen op een persoonlijke aanpak van uw letsel en hij of zij zorgt ervoor dat u geïnformeerd blijft.

Ontevreden over uw huidige belangenbehartiger?

Wanneer u ontevreden bent over de afhandeling van uw letselschadezaak bij een ander bureau, biedt Flyct u de mogelijkheid om een second opinion te laten uitvoeren. Vraag daarom als u belt. Onze letselschadespecialisten nemen uw zaak kort en ervaren onder de loep en bekijken waar nog winstpunten liggen. We volgen hierin onderstaand traject:

  1. Vraag een kopie op van uw letselschadedossier bij uw belangenbehartiger
  2. Stuur dit dossier naar Flyct
  3. Onze specialisten voeren kosteloos een second opinion scan uit
  4. U krijgt binnen twee weken een advies over het vervolgtraject

Ik help u bij uw letselschadeclaim

Fietshelmen voor alle Capelse kinderen van groep 7

De campagne ‘Veilig op de fiets naar school’ heeft als doel om het vrijwillig gebruik van een fietshelm door kinderen in het...

Lees meer

Weer op vakantie naar het buitenland

Met alle versoepelingen is ook een vakantie in het buitenland weer mogelijk. De reisadviezen kunnen nog wel wijzigen, dus gaan...

Lees meer

Flyct in het VVP magazine maart 2021

In de extra maart editie van het VVP magazine (het platform voor financieel adviseurs) is een artikel geplaatst over...

Lees meer

Nationaal Keurmerk Letselschade

Wanneer u kiest voor een belangenbehartiger voor uw zaak is het belangrijk dat u let op het Nationaal Keurmerk Letselschade. De stichting die achter dit keurmerk zit, voert regelmatig audits uit op basis van de gestelde voorwaarden. Alleen de bureaus en adviseurs die slagen voor deze keuring mogen het keurmerk voeren. Een letselschadebureau met het Nationaal Keurmerk Letselschade staat dus garant voor: deskundigheid, onafhankelijkheid, transparantie en heldere communicatie.

Flyct is gecertificeerd volgens het Nationaal Keurmerk Letselschade en heeft alle keuringen glansrijk doorlopen. Onze letselschadebehandelaars zijn u dus uitstekend van dienst bij uw letselschadezaak.

Wanneer kan ik letselschade claimen?

U kunt letselschade claimen wanneer u door toedoen van een ander schade oploopt. Bijvoorbeeld wanneer u door een ongeluk (deels) arbeidsongeschikt raakt. U raakt dan inkomsten uit arbeid kwijt. Dit inkomstenverlies had u niet gehad wanneer u niet in het ongeluk terecht was gekomen. De veroorzaker van het ongeluk is aansprakelijk voor de geleden schade. Dit heet een letselschadeclaim. Hieronder ziet u enkele veelvoorkomende oorzaken van letselschade.

Letselschade

Schade claimen

Slachtoffer informatie letselschade

Bent u buiten uw schuld slachtoffer van een ongeval? Schakel ons dan kosteloos in als uw belangenbehartiger voor het regelen van een schadevergoeding. Lees meer...

Loonvorderen

Werkgever

Werkgever informatie loonschade

Is uw werknemer arbeidsongeschikt door de schuld van een ander? Schakel ons dan in voor het verhalen van nettoloon en reïntegratiekosten. Lees meer...

Schade claimen?
Zo werkt het

Een ongeval heeft vaak vervelende en langdurige gevolgen. Flyct neemt voor u de zakelijke afhandeling uit handen zodat u zich kunt richten op uw herstel.

Schade melden

Een specialist
in de buurt

Deel uw postcode en we geven u de contactgegevens van onze specialist in uw regio of bel direct 088 - 1004300

Wanneer kunnen
wij u helpen?

Bijvoorbeeld na een verkeersongeval
Bijvoorbeeld na een bedrijfsongeval
Bijvoorbeeld na een hondenbeet
Bijvoorbeeld na een valpartij op straat of in een winkel
Als uw medewerker een ongeval heeft gehad

Wanneer kan ik een letselschadezaak starten?

In principe kunt u altijd een letselschadezaak starten wanneer uw zaak voldoet aan een aantal eisen.
1. U heeft letsel opgelopen
2. Een ander is aansprakelijk voor het letsel
3. U heeft schade geleden door het letsel
4. U start de zaak voor de verjaringstermijn

AdobeStock_791152 CroppedLetselschade opgelopen in het verkeer

Verreweg de meeste zaken met letselschade ontstaan door een verkeersongeval. Jaarlijks zijn er vele duizenden verkeersongevallen in Nederland. Het komt regelmatig voor dat slachtoffers van deze verkeersongevallen niet de letselschadevergoeding krijgen waar ze recht op hebben zonder de hulp van een ervaren letselschade jurist. Door Flyct in te schakelen, weet u zeker dat u een eerlijke schadevergoeding ontvangt.

BedrijfsongevalLetselschade door een bedrijfsongeval

Wanneer u tijdens het werk letsel oploopt, kunt u een schadevergoeding claimen. De werkgever is bij een bedrijfsongeval aansprakelijk voor de schade die de werknemer lijdt: hij heeft een zorgplicht naar een ieder die bij de onderneming in dienst is. Wanneer er een ongeval plaatsvindt, zijn er blijkbaar onvoldoende maatregelen getroffen om aan deze plicht te voldoen. Dit maakt de werkgever aansprakelijk voor alle (letsel)schade die voortvloeit uit het ongeval.

letseldoordierenLetselschade door dieren

Dieren kunnen veel letselschade veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan een hondenbeet of een schop van een paard. Wanneer een dier letsel veroorzaakt, kunt u de schade verhalen op de eigenaar. De bezitter van een dier is standaard aansprakelijk voor de veroorzaakte schade, ook wanneer de eigenaar niets aan het ongeval kon doen.

Area of Marseilles (France) on a mapLetselschade in het buitenland

U kunt ook in het buitenland bij een ongeval betrokken raken en letselschade oplopen. In dit geval gelden altijd de regels van het land waar u op dat moment bent. Het is dus uitermate belangrijk dat u direct een ervaren letselschadebureau inschakelt. Flyct is volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving in het buitenland en kan uw schade op de aansprakelijke partij verhalen.

Letselschade door lichamelijk geweld

Wanneer u fysieke of emotionele schade overhoudt na een mishandeling of na seksueel misbruik, kunt u de dader aansprakelijk stellen en een letselschadevergoeding claimen. Voorwaarde hiervoor is dat de dader duidelijk aansprakelijk gehouden kan worden voor het letsel en dat er een causaal verband is tussen de mishandeling en het opgelopen letsel.

Sport en spel Letselschade door sport en spel

Tijdens het sporten kan letsel ontstaan door toedoen van andere spelers. Dit hoort deels bij het spel, maar kan ook het gevolg zijn van roekeloos gedrag. Is dit laatste het geval? Dan kunt u een schadevergoeding bij sport en spel claimen.

Wilt u weten of u recht heeft op een schadevergoeding?

Neem dan contact op met Flyct bel 088-1004300 of mail naar nieuweschade@flyct.nl. Of wilt u eerst weten of uw zaak kans van slagen heeft? Doe dan de online letselschadetest. Binnen 1 minuut weet u of u recht heeft op letselschade:

Letselschadetest