Letselschade bij nekletsel

Door een ongeval kunt u blijvend nekletsel oplopen. Een bekend voorbeeld hiervan is de whiplash. Nekletsel ontstaat vaak door een plotselinge beweging van de nek. Dit kan voorkomen bij een kop-staartbotsing. Nekletsel gaat vaak samen met andere soorten letselschade. Door de plotselinge beweging van de nek worden namelijk ook andere delen van het lichaam geraakt. Een hersenschudding of ander hoofdletsel komt dus veel voor in combinatie met nekletsel.

Nekletsel kan zich voordoen in verschillende gradaties. Bij een lichte vorm van nekletsel herstelt u vaak binnen enkele dagen of weken. De zware gevallen van nekletsel kunnen u uw hele leven achtervolgen.

Het is belangrijk dat u een eerlijke schadevergoeding krijgt voor het letsel dat u is toegebracht. Flyct helpt u bij het claimen van deze letselschadevergoeding. Dit kost u niets. Wilt u direct weten of uw zaak kans van slagen heeft? Doe dan de letselschadetest. Binnen enkele minuten weet u of u recht heeft op een schadevergoeding door uw nekletsel.

Schadevergoeding bij nekletsel

Heeft u door toedoen van een ander nekletsel opgelopen? Claim dan een schadevergoeding!

Doe de letselschadetest en bereken hoeveel schade u kunt claimen.

Letselschadetest

Wilt u meer informatie over letselschade claimen na een ongeval met nekletsel als gevolg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


T: 088 100 4300
E: nieuweschade@flyct.nl

Letselschadetest

Wanneer kan ik een schadevergoeding bij nekletsel claimen?

Om een schadevergoeding te claimen bij nekletsel is het belangrijk dat een ander verantwoordelijk gehouden kan worden voor het letsel. Wanneer deze aansprakelijkheid erkend is, vergemakkelijkt dat uw zaak. Is dit niet het geval, dan moet u de aansprakelijkheid van de tegenpartij aantonen. Een ervaren letselschade jurist kan u hiermee helpen.

Daarnaast is het essentieel voor de schadeclaim dat u aantoont dat de opgelopen schade een direct of indirect gevolg is van het nekletsel. U kunt alleen schade claimen die aantoonbaar een gevolg is van het letsel. De gevolgen die onder de claim kunnen vallen, zijn echter omvangrijker dan de meeste mensen denken. Door nekletsel kunt u bijvoorbeeld niet meer genieten van een geplande vakantie. Deze schadepost kunt u ook meenemen in de schadeclaim.

Om te zorgen dat u het maximale uit de claim haalt, is het dus belangrijk om alle schadeposten goed te bekijken. Flyct helpt u hiermee. Wij bepalen welke schadeposten van toepassing zijn en zorgen voor de bewijslast die nodig is om het verband tussen het letsel en de schade aan te tonen.

Doe de letselschade test om te bekijken of uw zaak kans van slagen heeft. Wilt u liever persoonlijke contact met onze juristen? Bel dan naar 088 100 43 00.

Letselschadetest 

Welke schade kan ik claimen bij nekletsel?

De schade die u kunt claimen is volledig afhankelijk van uw situatie en de kosten of gemiste inkomsten die daarbij horen. In principe kunt u alle schade claimen die direct of indirect voortvloeit uit het nekletsel. De juristen van Flyct kijken samen met u naar uw situatie en bepalen welk effect het nekletsel heeft op uw functioneren. Vanuit deze analyse bepalen we de schadeposten. Enkele voorbeelden van schadeposten die van toepassing kunnen zijn op uw situatie zijn:

  • Medische kosten
  • Studievertraging
  • Smartengeld (immateriële schade)
  • Hulp in de huishouding

Schakel een ervaren letselschade jurist in en zorg ervoor dat u geen schadeposten over het hoofd ziet. Flyct zorgt ervoor dat u een maximale schadevergoeding krijgt.

Hoeveel letselschade kan ik claimen?

De hoogte van de schadevergoeding hangt samen met de schadeposten. Aan de hand van de schadeposten die van toepassing zijn op uw situatie wordt bepaald welke bedragen hierbij horen. Bij bepaalde schadeposten zijn vaste bedragen vastgesteld, bij andere is het afhankelijk van de kosten die u gemaakt heeft door het nekletsel. De letselschade jurist van Flyct helpt u bij het berekenen van de totale schadevergoeding. Daarna zorgen wij ervoor dat u de schadevergoeding ook daadwerkelijk uitgekeerd krijgt. Wij claimen uw schade met lef. U hoeft zich alleen nog te richten op herstel.

Nekletsel claimen via een letselschade advocaat

Veel mensen denken dat ze een letselschade advocaat in de arm moeten nemen om een schadevergoeding te krijgen. In de praktijk is dit echter niet het geval. Het is vaak zelfs voordeliger om letselschade te claimen via een letselschade jurist. Een advocaat mag namelijk niet gratis voor een cliënt aan de slag, een letselschade jurist mag dat wel. De kosten van de juridische hulp worden dan volledig verhaald op de tegenpartij. Letselschade claimen via een jurist is voor u dus gratis.

Letselschade bij nekletsel claimen

Heeft u letselschade opgelopen door nekletsel? Schakel dan een ervaren letselschade jurist in om voor u een eerlijke schadevergoeding te claimen. Neem vrijblijvend contact op met onze letselschadespecialisten:

088 100 43 00 nieuweschade@flyct.nl

Of vul onderstaand contactformulier in:

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Maak kennis met Flyct:

Maak kennis met Flyct

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Flyct is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL)